2777
2789

توی شب های محرم بعضی ها فاز دیوانه بازی میگیرن

دیشب تو ماشین تو ترافیک بودم یه ماشین کنارم بود توش ۴ تا دختر بودن دیدم هی بوق میزنن

نگاه کردم دیدم اونی که پشت فرمون بود داره خودش رو با دست باد میزنه هی میگه گرممه گرممه بقیه اشون هم به بقیه ماشین ها این حرکت رو میزدن

یا مثلا یه عده فاز لایی بازی میگیرن اونم تو ترافیک 

بعضی هام که طبل هوا می کنن بابا همین جوری هم بزنی صدا میده کم مونده خودت رو هم بزنی به طبل

تیکه انداختن به عابر رو من نمی فهمم واقعا دلیلش چیه اونم زن و مرد و پیر و جون و بچه اصلا مهم نبود کی باشی همین جوری با هم چرت و پرت به افراد می گفت یه پسره

هر سال هم هست این حرکات

واقعا انگار برای بعضی ها بهونه خل بازیه این مدت

چشونه بعضی ها

ریخت و قیافه های زننده چیه بعضی ها درست میکنن

با آرایش مشکلی ندارم خودم هم اهل آرایشم ولی عزاداری آرایش نداره

هر جایی آداب خودش و پوشش خودش رو داره با تیپ عروسی نمیرن عزا

واااااای واقعا عجیب ترین چیزا رو آدم میبینه این وقتا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

نمیدانم والا چی بگم همه چیز اون دنیا معلوم میشه بزار خوش باشن وقتی خودشان میخواهند ان شالله خدا همه مارابه راه راست هدایت کنه

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.