2777
2789

یکساله چنل دارم.هشت سالگی اولین داستانم رو نوشتم و از اون موقع تا هفده سالگی توی دفتر می نوشتم.کل هفده سالگی روی آوردم به چنل.ولی جدیدا حس می کنم از این که چنل شناس دارم خیلی حس خوبی نمی گیرم.حس می کنم زیادی خودم رو show on می کنم.از طرفی تازه از یک مثلث دوستی چندین ساله کشیدم بیرون و حس کردم باهام خیلی بد رفتاری میشه. خب اونا هم توی چنلم هستن و لفت ندادن.بنظرتون چنلم رو پاک کنم؟به هر حال امسال کنکور هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صادقانه بگم

چنل داشتن تایم میبره و به نظرم، کاری که تهش قرار نیست چیزی برات داشته باشه به درد نمیخوره. اگه یوتیوب بود میگفتم خب درآمد داره ولی چنل واقعا هیچ سودی نداره.

منم خودم داستان مینوشتم و نویسنده بودم. دو تا از کارهام هم برای چاپ تایید شدن منتها حوصله نکردم بشینم ویرایش بزنم و آماده چاپ بکنم و افتاد گوشه خونه. میخوای نویسندگی کنی هم جدی انجامش بده.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

اگه حس می‌کنی چنل دیگه برات جذاب نیست و باعث حس منفی میشه، بهتره پاکش کنی. وقتی یه چیزی بهت انرژی نمی‌ده، دیگه فایده نداره. مخصوصاً که حالا درگیر کنکور هم هستی و باید تمرکزت رو بذاری رو هدفای بزرگتر. دوستان قدیمیت هم که با دیدن چنل هنوز در ارتباطن، به خودت مربوطه. اگه نمی‌خوای باهاشون در ارتباط بمونی، هیچ لزومی نداره بخوای حفظ کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!