2777
2789

خانوما من باردارم پیش یه دکتری پرونده باز کردم ک توخود بیمارستان کار میکنه یعنی هفته ۲ روز شیفت کاریش توی بیمارستان هس 

بعد بهم گفته ۳۷ هفته ختم بارداری میدم‌  تواون روزی ک ۳۷ هفته تکمیل میشه. شیفت بیمارستانش نیست یعنی امکان داره  شیفتش نباشه ولی خودش موقع زایمان بیاد بالا سرم. یاحتما باید صبر کنم روزی ک شیفتش بود برم

لطفا هرکی تجربه اینجوری داره بهم بگه

تو مطب ازش بپرس

منم از دکترم پرسیدم

گفتش خودم بهت تاریخ میدم همون روز بیا 

سر تاریخش رفتم و زایمان کردم.البته سز بودم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه خودش باید بالاسرت باشه حتما اون روزی که میگه بیمارستان حضور داره بعد زنگ بزن از منشیش سوال کن خ ...

نه قبلا بهم گفته بود ک  درهفته ۲ روز شیفت کاریش تواون بیمارستان هس

خودش برای روزی نوبت میزنه که شیفتش باشه .و اینکه منم پرونده داشتم پیش یه دکتر قرار بود برم پیشش ماه آخر بهم نوبت بده، اما قبلش بهم گفت که باید هروز بری نوار قلب جنین و بگیری بیمارستان. منم هروز میرفتم، چون سزارینی بودم سر بچه قبلیم، تو بیمارستان وقتی فهمیدن ۳۷ هفته تموم شده همونجا اجازه ندادن برگردم خونه و گفتن باید همین امروز عملت کنیم. من حتی امادگیشو نداشتم به زور بردنم اتاق عمل😂یعنی غافلگیر شدم، هرچی گفتم میخوام برم پیش دکتر خودم که جراحیم کنه نزاشتن که نزاشتن، گفتن هیچ فرقی نداره دکتر زنان الان اینجاست و باید بریم تا بچتون بیاریم دنیا

خودش برای روزی نوبت میزنه که شیفتش باشه .و اینکه منم پرونده داشتم پیش یه دکتر قرار بود برم پیشش ماه ...

پس اگه اینجوری باشه زایمانم دیر میشه  😔تاشیفتش بشه من فک‌کردم همون روز  ۳۷ هفته کامل میگه بیا

پس اگه اینجوری باشه زایمانم دیر میشه 😔تاشیفتش بشه من فک‌کردم همون روز ۳۷ هفته کامل میگه بیا

نگران نباش دکتر بهتر میدونه دیر نمیشه. میتونی بری خونه بهداشت محلتون اونام میدونن کی بفرستنت بیمارستان واسه عمل، فرقی نمیکنه هرکدوم از دکترهای متخصص زنان باشه، همه یه جور عمل میکنن، تنها فرقش اینه دکتر خودت هزینه زیادی ازت میگیره. ولی اگه ماما تو بهداشت بفرستت هزینش خیلی کم میشه. انشالله به سلامت دنیا بیا نی نی کوچولوت