2777
2789
عنوان

خانواده رو مخ

154 بازدید | 12 پست

داداش بزرگ تر خودم دارم کتکم میزنع حرفا زشت میزنع بابام هم بهش هیچی نمیگه داداش کوچیکم هم حرف زشت میزنع اصلن تمرکز ندارم درس بخونم اعصابم همش خورده سال دیگ ام میخام کنکور بدم نمیدونم چیکار کنم ای کاش ازدواج میکردم از دستشون راحت میشدم جونم کردن تو شیشه اعصاب نمونده واسم داداشم روم چاقو کشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه کنکور دارم میخونم ولی نمی‌فهمم اصلن چی میخونم چی میگم 😭

هعی شرایطمون دقیقا مثل همه با این تفاوت که بابامم میزنه منو

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

دیشب داداشم به من میگ زنی پرده نداری 🥲💔🖤

گو خورد کثافت آشغال خودش کو.نی به خاطر همین به تو اینجوری میگه  زنگ می‌زدی پلیس بیان جمع کنن عوضی رو

مادرت زنده است؟؟

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

گو خورد کثافت آشغال خودش کو.نی به خاطر همین به تو اینجوری میگه زنگ می‌زدی پلیس بیان جمع کنن عوضی رو ...

اره زنده است 

چاقو کشید روم میخاست بکشه به صورتم اینقدر کتکم زد بعدشم جوری رفتار کرد مثلن انگار چیزی نشده بعدشم گفت بازم مبزنمت 

من باید درس بخونم برم از این خونه و خودم نجات بدم اینقدر اذیتم میکنم نمیتونم 💔🥲

دقیقا ولی درس خوندن تو این شرایط خیلی سخته خیلی خیلی سخت

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂