2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختراشون تکلیف شدن

134 بازدید | 16 پست

برای دختراتون چجوری جشن تکلیف گرفتین ؟

چکارا کردین؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

والا مامان من هیچگونه حرکتی نزد صرفا همون مراسم مدرسه بود

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مامان من هیچگونه حرکتی نزد صرفا همون مراسم مدرسه بود

تاحالا جشن تکلیف هم دعوت نشدین ایده بدین بهم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

تاحالا جشن تکلیف هم دعوت نشدین ایده بدین بهم

والا‌... نه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

مدرسه ک خیلی دیر میگیره بچه من نیمه اولی هسش

من بدبختم نیمه اولی بودم🥲

مامانم برام تو یه تالار جشن گرفته بودتولد ۹ سالگی همراه با جشن تکلیف

منم دلم میخاد یه سالن 50 نفری بگیرم 

منم دلم میخاد یه سالن 50 نفری بگیرم

اون م‌قع حدود ۲۰۰ تا مهمون بود شام داده بود مامانم

بنظرم بگیر به یادش همیشه میمونه

مثل من با گذشت زمان هنوزم بابت اینکارشون خوشحالم

یادگاری میمونه فیلم بردار هم بگیر 

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️