2777
2789

چه خانم و چه اقا

امنیتی که شما در قالب وفاداری  به همسرتون میدید‌

و امنیتی و ارامشی که زن در رابطه با وفاداری و چشم پاکی از همسرش میگیره یکی از نعمت ها و لذت های زندگی مشترکه

به نظر من ازدواج یکی از بزرگترین امتحان های الهی هست که چقدر خوبه هممون تو از این ازمون وفا و تعهد سربلند بیرون بیایم

همه ما لایق عشق و وفاداری هستیم

💍❤️

شکر خدا برای وجود یار، همسر، همسفر و همراه متعهد و وفادار 🦋❤️🤍

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

تعهد ی وظیفه تو رابطس به یک لطف تبدیلش نکنید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه همسر خوبی هم نصیب منو دوستام بشه 

لطفا مارو از دعای خیرتون بی نصیب نکنید 

زینب ۳۵سالمه 

محدثه 

آیدا اشرف ۳۸سالشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خدا کنه همسر خوبی هم نصیب منو دوستام بشه لطفا مارو از دعای خیرتون بی نصیب نکنید زینب ۳۵سالمه محدثه آ ...

مطمین باشید همسری در مسیر زندگیتون قرار میگیره که هم فرکانس شماست

هم مدار شماست

پس مثبت فکر کنید و مثبت بخواید

ترس و نگرانی هارو از ذهنتون دور کنید و فقط و فقط با روحتون همراه با انرژی مثبت همراه زندگیتون رو از خدای بزرگ و طبیعت درخواست کنید❤️🙏🏻

سخت نگیر فقط ی شکرگذاریه سادس😁

گاهی باید حتی به خاطر ویفه هم سپاسگذاری کرد

مثل سپاسگذاری از پدر و مادر

یاداوری خوبی ها و زیبایی های انسان های اطرافمون و تشکر از خوبی هاشون باعث هزاران برابر شدن اون خوبی میشه 💛

ازدواج با آدم درست 

از مجردی که همش عشق و حال و تفریح باشه

بی نهایت قشنگ تره

من خیلی بابت وجود همسرم خوشبختم 

همیشه دعا میکنم برای همه ی دخترای سرزمینم یه مرد خوب طبق معیارشون پیدا شه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

میشه بگید همسرتون چه ماهی هستن ؟

باور کنید نیکی و بدی، خوبی و پلیدی، خوش ذاتی و بی ذاتی ربطی به ماه تولد نداره

هر انسانی در لبه پرتگاه سقوط قرار داره 

و همه ما اگر مراقب نباشیم ممکنه دچار بی تعهدی و بی وفایی بشیم

ازدواج با آدم درست از مجردی که همش عشق و حال و تفریح باشهبی نهایت قشنگ ترهمن خیلی بابت وجود همسرم خو ...

خدارو شکر عزیزم ❤️

الهی به حق همین روزهای مقدس تمام دختران سرزمینمون همسرهای خوبی سر راهشون قرار بگیرن ❤️

باور کنید نیکی و بدی، خوبی و پلیدی، خوش ذاتی و بی ذاتی ربطی به ماه تولد ندارههر انسانی در لبه پرتگاه ...

حتما همینطوره  ..من و خواهر دو قلوم کاملا از هم متفاوتیم .تازه با اینکه خواهریم اما شاید یکم شباهت طاهری داشته باشیم اما اصلا اخلاق هامون شبیه هم نیست

خدارو شکر عزیزم ❤️الهی به حق همین روزهای مقدس تمام دختران سرزمینمون همسرهای خوبی سر راهشون قرار بگیر ...

الهی امین انشالله🥰🥰

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️