2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با اونایی مشکل دارم که بچه شون پیام رو بدون گفتن به مامانش باز میکنه

خب یا گوشی نده دست بچه یا رمز بزار رو واتساپت که فقط بره تو بازیاش

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

یا خیلی دیر سین میزنه 

بعضیا کلا شعور مجازیشون پایینه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دوسته من که چه عرض کنم کدوم دوست...پیام بدم میذاره دو روز بعد میاد جواب میده بعضی وقتا یه هفته هم طولش داده😏

فقط به خاطر اینکه از دوران دبیرستان باهاش دوستم بیخیال شدم..یکی هم اینکه خیلی دل پاکه ....والا دوست نمیشه گفت بهش

شایدم خود مامان باز میکنه و الکی گردن بچه میندازه

چی بگم والا

در هر صورت بی شعوریه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

ما با هم شرط گذاشتیم بعد سین کردن قلب یا گل یا هرچی بفرستيم  بعدش جواب بدیم 

شما هم حتمآ اعتراض کن

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

بعضی وقتها میخواهیم جواب بدیم یهو ی اتفاقی میفته میگیم بریم انجام بدیم سریع میایم جواب میدیم ک یادمون میره

من ب شخصه اینطورم،البته کم پیش میاد ولی شده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤