2777
2789

هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم

هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟!

💔

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درمورد نوشتن سکره احزاب سوال دارم

جانم عزیزم

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

خاستگارت اخلاق و رفتارش خوب بود ؟ خونه و ماشین داشت ؟چرا خانوادت ردش کردن؟

به اون مراحل نرسید کلا اجازه خواستن بیان مامانم گفت نه چون پشت کنکوریم فعلا درس دارم

اها خیلی برام مهم بود بدونم خاستگارای خوب اومد یا ببخشسد بدرد نخور .مرسی جواب دادی

خواهش میکنم