2777
2789
عنوان

دیدن خواب کسی که خودکشی کرده

581 بازدید | 32 پست

بچه ها من دیشب خواب یکی از اقوام‌ رو دیدم که خودکشی کرده بدون اینکه بهش فکر کنم ، توی خواب انگار با اون دختر داشتیم میرفتیم مغازه بعدش ی ماشین بزرگ اومد جلومون بهم برگشت گفت بیا بپریم جلوی ماشین خودمونو بکشیم منم انگار دستشو گرفتم باهم پریدیم جلوی ماشین بعد ماشین انگار یکی دست منو کشید و اون افتاد زمین اما من هیچیم نشد بعد اون خانوم برگشت بهم گفت چرا خواستی خودتو بندازی جلوی ماشین منم برگشتم گفتم این دختره بهم گفت بعد اون انگار نمیدیدش گفتش کیو میگی اسمشو گفتم گفتش اون که مرده اشاره کرد به ی جا شبیه اتوبان بود گفت اینم قبرشه بعد یکی بالای قبرش انگار داشت میرقصید ی زن قد بلند و با موهای فر و رژ قرمز زده بود و شادی میکرد منم میگفتم نه این نمرده زنگ بزنید بیاد یکی نجاتش بده و خیلی حالم بد بود و اون دختره میدید من ناراحتم کل میکشید تعبیرش چیه توروخدا بگید نزدیک اذان خواب دیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم‌ولی چه وحشتناک طلب بخشش کنید از خدا براش فاتحه بدید حتما جاش خوب نیست چون خودکشیم کرده شاید سرگردانه 

صدقه بده و ذکر بگو انشاااله خیر به اب هم بگو یا محمد یا علی خوابم به خیر تعبییر کن این شرعیش و دینیش انشاالله که خیر 

همینجوری خودکشی کرده توی واقعیت؟خودش رو انداخته جلوی ماشین؟ احساس میکنم ازت کمک میخواد، یه خیرات براش بکن مثلا برای پرورشگاه و بچه هاش هدیه ای چیزی ببرین

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

خدا رحمتش کنه،مث اینکه وضعیت خوبی نداره 

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
روحش شاد..نمیدونم چرا دلم براش گرفت.😔

آره واقعا خیلی خواب بدی بود بیدار شدم همش فکر میکردم بهش فاتحه خوندم براش ولی قصدش چی بوده از تو خوابم اومن چرا باید منم با خودش بخواد بندازه زیر ماشین و چرا من قبول کردم