2777
2789
عنوان

کیاشهرکردین چه جاهای قشنگی داره

88 بازدید | 13 پست

دلم میخاد روستاهای قشنگش برم بیشتر 

اب ووهوای شهرتون چه جوره

چه جاهای گردشگری داره 

روستایی جایی ک خیلی خوش اب وهوا وسوییتا وخونه های خوب داشته باشه میشناسین

کلا باغ و اینا هست اونجاها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مال اونجا نیستم ولی زیاد میریم

سامان خیلی قشنگه پل زمانخان اونجاست طبیعتش هم زیباست

چادگان هم خوبه

تونل کوهرنگ قشنگه

روستاهاش اکثرا قشنگن ولی اینجاهایی که گفتم برای مسافرها امکاناتش خوبه

من مال اونجا نیستم ولی زیاد میریمسامان خیلی قشنگه پل زمانخان اونجاست طبیعتش هم زیباستچادگان هم خوبهت ...

چادگان واقعا خوبه؟بارها خواستیم بریم یکی از فامیل هامون میگه افتضاحه...البته حسودم هست نمیدونم راست گفته یا دروغ

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

شاید گرونی و شلوغی رو گفته

نه ما یک هتلی رو بهمون میدن که سه وعده رو داره با هرینه خیلی کم حتی خودش باشگاه سوارکاری هم داره...بابت طبیعت میگفت...البته همیشه همه جاهای خوب رو میگه نرید اصلا جالب نیست...خواستم اگه اینم دروغ گفته دیگه انشاالله امسال چادگان رو بریم

اره میدونمطبیعتش قشنگه؟

چادگان خودش به تنهایی یه شهر معمولیه که فقط آب و هوای خوبی داره ولی اگه اونجا بتونید ویلاهای دهکده تفریحی زاینده رود رو اجاره کنید امکانات خیلی خوبی داره و واقعا قشنگه. یا مثلا تو ارگانی جایی باشید می تونید از ویلاهاش استفاده کنید.

به جز این میتونید برید سد چادگان که اونجا هم قشنگه و یه روستا به اسم حجت آباد داره طبیعت زیبایی داره. ولی روزهای تعطیل فوق العاده شلوغه

چادگان خودش به تنهایی یه شهر معمولیه که فقط آب و هوای خوبی داره ولی اگه اونجا بتونید ویلاهای دهکده ت ...

پس ارزشش رو داره

مرسی عزیزم از وقتی ک گذاشتی 😍