2777
2789
عنوان

چه جوری همه خوشگل شیک شدن

311 بازدید | 25 پست

من خیای فرق دارم و خیلی اذیتم بخاطرش

نه کلینیکی میشناسم نه میدونم چه کاری لازمه بکنم

مثل یه اسم ژل لب شنیدم یه جا برم بگم ژل بزن میترسم بدتر شم بقیه انگار بلدن کجا برن چیکار کنن

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی

زیبایی در سادگی هست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عجییش کردی؟

خودت نمیدونی صورتت چی لازم داره؟

جاهای معروف رو ک همه میشناسن

میری از نزدیک کاراشون رو میبینی انتخاب میکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

به طرز عجیبی همه خوشگل و خوشتیپ شدن ، فقط موندم چجوری اینقدر قشنگ ارایش کردنو یاد گرفتن دقیقا در حد یه ارایشگر ماهر خودشونو درست میکنن ، چهره شهر زیبا شده😁

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

الان اغلب پشیمونن چون چهره طبیعی زیبایی خاصی داره

بخدا چهره طبیعی و نچرال که میگن یه درصد کمی خوشگلن وگرنه قیافه طبیعی ادمای معمولی قشنگ نیست پیش بقیه که همه عمل کردن حتی زشتم هست

چرا عجییش کردی؟خودت نمیدونی صورتت چی لازم داره؟جاهای معروف رو ک همه میشناسنمیری از نزدیک کاراشون رو ...

والا من نمیشناسم

تهرانم

شما میشناسید یا راهی که بتونم پیدا کنمشون

والا من نمیشناسمتهرانمشما میشناسید یا راهی که بتونم پیدا کنمشون

اینستا نداری سرچ کن 

منم تهران نمیشناسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بخدا چهره طبیعی و نچرال که میگن یه درصد کمی خوشگلن وگرنه قیافه طبیعی ادمای معمولی قشنگ نیست پیش بقیه ...

خیلیا ذات زیباشون چهره زشتشون رو مخفی می کنه،وبرعکس

«اللهم عجل لولیک الفرج»