2777
2789
عنوان

تک فرزند

374 بازدید | 45 پست

یه دختر ۱۳ ساله دارم خودم ۴۰ سالمه زیاد بچه دوست ندارم ولی از آینده ی دخترم میترسم از یه طرفی هم تک فرزندای شاد رو میبنیم همه چیز دارم و اینکه الان جامعه خیلی خیلی بد هستش دخترای ۱۴ الی ۱۵ ساله مخصوصا تو شهرهای شلوغ خیلی بارداری های ناخواسته دارند زگیل تناسلی میگیرن پسرها بد شدن اجتماع خرابه میگم همین یکی رو با کیفیت بزرگ کنم بهتره دندون برام نمونده نمیدونم ۴۰ سال فاصله ی سنی آیا درسته دوستانی که تن مذهبی دارید و معتقد به یک سری مسائل هستید لطفا گارد نگیرید میخوام منطقی جواب بدید ببینید دوستانی که بالای ۳۵ سال ازدواج میکنن حتی حق دارند تا یائسه میشن بچه بیارند ولی نه منی که ۲۴ سالگی ازدواج کردم یا مادرانی که واقعا عشق به بچه دارن حوصله دارند فرق دارند با منی که حال و حوصله ندارم نمیدونم بچه ی دیگه بیاد حالمو خوب میکنه یا بدترم میکنه یه بارداری دوم داشتم سقط شدن تو اون زمان مادرهایی با دوتا بچه میدیدم بدم میومد ازشون تک فرزندا رو بهشون حسودیم می‌شد از زندگی افتاده بودم جون نداشتم اصلا حوصله ی خونه و زندگی نداشتم به شوهرم تو اون دوماه اصلا نتونستم برسم روزی که ناخواسته سقط شدم یه چند روز گریه کردم بعد انگار به روند عادی زندگی برگشتم الانم بین زمین و آسمان معلق موندم خدایا بهم یا عقل بده یا صبر 

بهتره مشاور بشید تو این مورد بخصوص 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی یه بچه پنج شیش ساله به فرزندی بگیری هم دخترت تنها نیست هم دیگه سختی بارداری و بزرگ کردن نداری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تک فرزندی و میپسندم 

خودمم یدونه دارم

شرایط مالی و علاقه به بچه دارم

ولی به فکر خودم و همسرمم بودم

دوست نداشتم زندگیم فقط به بزرگ کردن بچه بگذره

الان پسرم بزرگ شده و تا جایی که میتونیم همه چیز براش مهیاس خودشم بچه باهوش و درسخونیه  

خودشم خیلی راضیه 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

عزیزم اگه شرایطش رو نداری نیار

به حرف یه عده گوش نده که فقط عذاب وجدان میدن

به خودت و زندگیت برس دختر گلت بیشتر از هرچیز یه مادر شاد و سالم میخواد، تضمینی نیست خواهر و برادر پشتیبانش باشه

من خودم تک فرزندم کمبودی حس نمیکنم

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

ممکنه با بچه دارشدن حالت خوب بشه و ممکن هم هست بدتر بشی و نظرم اینه که بچه باید یه مادر با حوصله و شاد داشته باشه نه یه مادری که از اولش بهش حس خوبی نداشته باشه

تا وقتی خودتون بچه دوم رو امید زندگی نبینید اقدام نکنید 

اون طفل معصوم بدون هدف وارد زندگیتون نکنید

منکر اینم نشیم که در بعضی مواقع هم ناخواسته ها واقعا به زندگی روح دوباره میدن

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           

خواهشا اگه حوصله ی بچه ندارید و خودتون و همسرتون از لحاظ روح و روان اوکی نیستید بچه نیارید.

بچه مساوی است با انسااااان، انسان امنیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، روحی روانی میخواد.

بچه نیارید برای هم بازی بچه ی اولتون، بچه نیارید برای عصای دستتون، بچه نیارید برای پر کردن تنهاییتون.

بچه زمان مبخواد، تربیت میخواد، به خصوص توی دوره ی حالا که اینقدر دسترسی به تکنولوژی برای بچه ها اسون شده و در نهایت اینکه اگه خودتون از لحاظ تربیتی اوکی نیستید بازم بچه نیارید تربیتی منظورم اینه یعنی پدر و مادر حسود، دروغگو، خبرچین و ..... چون بچه صد در صد مثل خود پدر و مادر میشه

عزیزم اگه شرایطش رو نداری نیاربه حرف یه عده گوش نده که فقط عذاب وجدان میدنبه خودت و زندگیت برس دختر ...

خداروشکر آرزو میکنم تا آخر عمرت یه عمر با عزت قشنگ شاد شاد داشته باشی دلم خیلی پاکه مطمئن باش دعای خیرم بدرقه ی راهت میشه خوشحالم کردی با دلگرمیت

خواهشا اگه حوصله ی بچه ندارید و خودتون و همسرتون از لحاظ روح و روان اوکی نیستید بچه نیارید.بچه مساوی ...

دقیقا اینایی که نوشتید با خاطر اینها دارم میارم اونموقع که باید میاوردم خوردم به اختلاف شدید با همسرم خیلی خیلی شدید نگم براتون بعد که زندگی اکی شد دیگه ۴۰ سالم شد 

خداروشکر آرزو میکنم تا آخر عمرت یه عمر با عزت قشنگ شاد شاد داشته باشی دلم خیلی پاکه مطمئن باش دعای خ ...

قربونت مهربون ❤️ ❤️ 

امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه

با دخترت دوست باش بهش محبت کن مطمئن باش اون اتفاقاتی که گفتی نمیافته 

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟