2777
2789
عنوان

بچه نه ساله ای ک

94 بازدید | 8 پست

یه جا خونه غریبه میره بعداز گذشت 20 دقه اینا دیگه قابل کنترل نیس شیطونی میکنه و یا یه دوسه باری تو مغازه ک رفته چیزی بی اجازه برداشته و مچش رو مادرش گرفته و باهاش خیلی جدی صحبت کرده و خیلی دروغ میگه و یا کارای اشتباهی زیاد بهش گفته شده انجام نده رو مدام انجام میده رو باید چکار کرد؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزایی که دوست داره روازش بگیری تاتنبیه بشه بهترین تنبیه

براش اهمیتی نداره سریع خودشو با اون شرایط وفق میده

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سختگیری براش نشده

دو تربیتی نیست؟ بلاخره مشکل از یجایی شروع شده دیگه اگه بچه خودتونه بهتر پیگیر رفتار درمانی بشید چون تو سنی هست که خیلی چیزا رو درک کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دو تربیتی نیست؟ بلاخره مشکل از یجایی شروع شده دیگه اگه بچه خودتونه بهتر پیگیر رفتار درمانی بشید چون ...

رفتار درمانی ؟