2777
2789

ما و مادرشوهرم دیوار به دیواریم 

دیروز جاریم که عقد کرده هست اونجا بود البته از پریشب بود.

ولی ما دیروز از خونه مادربزرگم اومدیم خونمون

بچه هام رفتن دو ساعتی اونور 

دست آخر بعدازظهر مادرشوهرم گفته بود برید خونتون ما بخوابیم

در رو هم پشتشون قفل کرد که نرن اونور آخه بعضی وقتا من غافل میشم میرن...

منم ناراحت شدم

نمیدونم شایدم بهانه گرفتم که بچه هامو از خونتون بیرون کردید...

نظر شما چیه؟

خب ببین بقیه مواقع چ رفتاری دارن؟

و اینکه اونا تو چ شرایط و وضعیتی بودن 

شاید واقعا قصد بدی نداشته و شرایط بدی بوده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمی گذاشتم بچه هام جایی برن که براشون ارزش قائل نیستن.کلا به هر موضوعی از دید طرفِ مقابل نگاه کنی به اون حق میدی. از دیدِ خودت هم نگاه کنی به خودت .به نظرم تو حق داشتی ناراحت بشی .اونا هم حق دارن یه وقتایی حوصله نداشته باشن 

راستش بهشون حق میدم ولی نه اینکه جلو جاری درو رو اینا قفل کنهخب میومد به خودم میگفت آروم صداشون میکر ...

جاریت تازه عقد کرده هست،  روش یه خرده حساسی. 

به مرور بااخلاق هاتون اشنا میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حق داری، منم بودم ناراحت میشدم، ولی دو سه روز ک گذشت و دلخوری کمتر شد، بشین فک کن، یا ازشون بپرس. شاید مثلا حالشون بد بوده، نیاز ب استراحت داشتن.

شمام نباید بچه ها رو بدون خودتون بفرستین. 

خصوصا ک نزدیکین.

منم با مادرشوهرم اینا همسایه ام. ولی از همون بچگی تا اومدن دنبال بچه ها، گفتم خودم میارمشون،نمیخام عادت کنن بدون خودم بیان. اینجوری تربیت بچه از دست مادر خارج میشه، ی وقتایی هم اینجوری آدم دلگیر میشه.

بقول معروف جنگ اول به از صلح اخره 

به عنوان کسی که با فامیل همسایه‌ست و اونا هر وقت عشقشون میکشه بچشون رو میفرستن خونه ما و به این فکر نمیکنن که منم زمان شخصی و زندگی خودم رو دارم باید بگم...

اگه شما هم بدون اجازه و در نظر گرفتن شرایط بقیه بچه‌ها رو اونجا گذاشتید، با نهایت احترام اصلا کار بدی نکردن

بهتر بود به خودتون بگن اما یه وقتا انقدر آدم خسته میشه که با خودش میگه حرف زدن بی‌فایده‌ست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.