2777
2789

بچه ها من سنتی ازدواج کردم شوهرم  انتخاب خونوادم بود 

ویژگی خوب زیاد داره ها منم دوسش دارم مثلا وضعیت مالی و خونوادگیش خوبه قیافش خوبه دستو دلبازه برا منم خیلی خرج میکنه دوسم داره احترام منو خونوادمم خیلی داره حالا بماند گاهی تو عصبانیت و دعوا ی حرفایی میزنه ک واقعا ناراحت میشم ولی خب دعواس دیگه تو دعوا ک خیرات نمیدن در کل وقتی تو خونه ایم احتراممو داره حرفای خوب میزنه بهم اهل دودو دم و خانم بازیو خبانت اینا هم نیست

ولی خب در کنار اینا ی اخلاقای بدیم داره ک خیلی گاهی اذیتم میکنه یکم بدبینه ب همه چیز مثلا اوایل عقد من میگفتم میخام درس بخونم کاری نداشت ولی الان میزنه زیرش نمیزاره من میخاستم برم پرستاری ازاد بخونم اول قبل ازدواج میگفت برو ولی بعدش نذاشت یا مثلا نمیزاره گواهینامه بگیرم و تنهایی یا با دوستام برم بیرون باید خودش باشه یا نهایتا اگر خیلی واجب باشه فقط با مادرشوهرم 

گاهی دیدمش گوشیمو چک میکنه یا مثلا میریم میهمونی حتی تو جمع خیلی خودمونی هزار بار پیام میده خوب بشین روسریتو خوب کن فلان کارو کن بدش میاد اگر وقتی نباشه درو برا پست چی یا مامور باز کنم تو لباس پوشیدنم خیلی دخالت میکنه

من خودمم شخصیت خیلی ارومی دارم زیاد باهاش بحث نمیکردم ک چرا نمیزاریو اینا ولی چندین باره ک اطرافیان خیلی نزدیکم بخاطر این چیزا خیلی مسخره میکنن 

یا مثلا حرفای بدی میزنن من شوهرم کارش طوریه ک با خانما خیلی سر کار داره مثلا میگن تو رو میزاره اینجا میره پیش این زنا چون خودش سروگوش میجنبونه نمیزاره تو کاری کنی من واقعا بهش اعتماد دارم ولی خیلی اعصابم خورد میشه سر این حرفا

من با همچین شخصی کنار نمیام اصلا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا زندگیت اوکی هست ،حالا این چیزا رو تحمل کن به حرفش گوش بده خودش خوب میشه کم کم ،به حرف مردم هم گوش نده چرت و پرت زیاد میگن 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

ببین تایید نمیکنم رفتار پارانوییدی رو

اما فکر میکنم همسرت از علاقه زیادشه

در مورد دوست کلا بی خیال شو

جز از دست دادن زندگیت چیزی نداره

تو دوران مجردی باید با دوست و رفیق میگذروندی

دیگه رهاش کن من که اصلا نمیپسندم

ولی بقیه موارد حق داری که فکر کنم از علاقه زیادشه

اطرافیان نزدیکت میخوان زندگیت از هم بپاشه 

بعضی مردا زیادی حساسن. ک بعد چند سال ب مرور بهتر میشن. و البته با صحبت کردن باهاش و گلایه کردن میتونی وضعو یکم بهتر کنی

ولی دلیل ب خیانتش و اینک خودش هرکار میخواد میکنه زنشو محدود میکنه نیس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ای اخلاق شوهرت بده ها

اما من باشم سعی میکنم درستش کنم طول میکشع اما حداقلش ارزششو داره 

شاید اوایل ازدواجتونه یکم اعتمادشو جلب کن از مادرشوهرت دورتر شو ک کم کم بزاره خودت تنها بری اصرار ب تنهایی بیرون رفتن یا چیزی نکن