خواستم بریم ختم من ۱۰بار لباس عوض کردم .اعصاب همه خورد شد گفتن دیگه نمیریم خاهرام همه خوش اندام و خوشتیپن من بد هیکل و لاغرم قیافمم از وقتی شوهرم اذیتم میکنه بخودم نمیتونم برسم چون اعتماد بنفسم کم شده . هر لباسی پوشیدم هی عوض کردم حتی لباس خوب ندارم هرچی میپوشم بهم نمیاد ... باسن لاغر شلوارام اویزونن . حالم از خودمو تیپم بهم میخوره😭تنها کسی ک میگفت قشنگی شوهرم بود اونم خانواده اش ازم گرفتن بعد بهم گفت راجع بهت هرچی گفتم دروغ بود نه دوست داشتم نه قشنگی... زن گرفتم!
دیگه برم بمیرم بهتره... خیلی حال بهم زنم چرا خو.د.کشی گناههه؟ برا کسی ک بیچاره اس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون کسی دوسمون نداره باید خودمونو بکشیم؟؟ به کتفمون که کسی دوسمون نداره بجای همه اونایی که دوسمون ندارن بجا اینکه عشق و احساسمونو براشون هدر بدیم بخودمون عشق بدیم خودمونو دوسداشته باشیم.
متاسفانه نقطه ضعفتو میدونن و دارن اذیتت میکنن حتی همسرتم فهمیده و داره اذیتت میکنه یکم بخودت بیا بگو به کتفم