2777
2789
عنوان

قهوه به شما انرژی نمیده

153 بازدید | 19 پست

قهوه به شما انرژی نمیده!

قهوه فقط با بلاک‌ کردن  آدنوزین (ماده شیمیایی که خستگی را به مغز سیگنال میدهد) مغز رو فریب میده تا خستگیتون رو نادیده بگیره.

و بعد از گذشت مدتی ، نهایتا شما حتی خسته‌تر میشید

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته برا همین من نهایت قهوه ۲ ساعت بیدار نگهم میداره بعدش هم بیشتر خوابم میگیره 😅

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

من یک بار با قهوه دچار مسمومیت شدم الان حتی بوش حالم بد می‌کنه 

تنها چیزی که میتونم بخورم های چاکلت و کافی میکس 

اصلا هم بهم انرژی نمی‌داد 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
یک دقیقه بعد خوردن قهوه خمیازه کشیدن هام شروع میشه 🥴

وای منمممم 

اگه بتونم دو سه ساعت تحمل کنم و نخوابم بعدش دیگه تا 24 ساعت انرژی دارم ولی اون چند ساعت اول انگار قرص خواب خوردم😂

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

وای منمممم اگه بتونم دو سه ساعت تحمل کنم و نخوابم بعدش دیگه تا 24 ساعت انرژی دارم ولی اون چند ساعت ا ...

تنها چیزی که روی من جوابه این نوشابه های انرژی زاس

جغدم میکنه 🤣

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

تنها چیزی که روی من جوابه این نوشابه های انرژی زاسجغدم میکنه 🤣

نه من روز عروسیم از اونا خوردم جواب نداد😂

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25