2777
2789

ننو.ننو عکسش بده بخوریمش

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری از بین صدای طبل تونستی صدای پرنده رو تشخیص بدی؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عزیزم کنارمه خب😂🫠 خیلی خوشش اومده وگرنه میترسید

اهاا پرنده خودت😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اره انقد عاشق اهنگن الان فکر کردن اهنگه

😂🥲

پرنده های منم از صبح دارن عزاداری میکنن😂

میچسبن به پنجره دسته نگاه میکنن😐😂

ناهارم بهشون برنج نذری دادم حسابی خوردن😂😂😂

الانم مداحی گذاشتم دارن میخونن باهاش🤣

خیلی باحالن

پرنده های منم از صبح دارن عزاداری میکنن😂میچسبن به پنجره دسته نگاه میکنن😐😂ناهارم بهشون برنج نذری د ...

ای جانممممم 

عروس هلندی ان؟ 

اینا هم فعال شدن همیشه ساکت بودن امروز همش میخوندن