2777
2789

تو یه موقعیتی قرار گرفته بودم که صندلی من روبه روی صندلی اون آقا بود جوونم نبود حدودا می‌خورد 45 سال به بالا باشه از وقتی که نشستم همین جور به بدنم زل زده بود هی باهاش ارتباط چشمی برقرار میکردم که روشو برگردونه بدتر خودم نگاه به در و دیوار میکردم دوباره نگاش میکردم قشنگ زل زده بود بهم اعصابم خورد شد پاشدم رفتم صندلی اون طرف نشستم که روبه روش نباشم بازم با تمام توان زیر چشمی داشت نگاه می‌کرد فقط یکم استینم کوتاه بود و شلوارم موقع نشستن یکم مچ پام معلوم بود خیلی معذب شدم چرا اینا از رو نمیرن؟ 

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من بودم اصلا طرفشو نگاه نمی کردم و خودم رو خشک و جدی می گرفتم

خودمو که جدی گرفته بودم ولی از رو نمی رفت 

جاتو عوض میکردی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خب به عنمبرا بازاریابی شمام تاپیک میزنید؟درکل موضوعی نیست که درموردش تاپیک زد

فکر میکنم اشتباه زیر تاپیک من پست گذاشتین 

خودمو که جدی گرفته بودم ولی از رو نمی رفت

من تو چشماش نگاه میکنم و صورتمو حالت چندش جمع میکنم😂

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بلند میگفتی آقا مشکلی دارید؟

من وقتی سنم کم بود خجالتی بودم کسی مزاحم میشد و حتی دست میزد سکوت میکردم به جاش الان فکر میکنم در مقابل جامعه و به خصوص بچه‌ها مسئولم و اگه یه انگل رو ادب نکنم شریک آزاریم که به بقیه میرسونه‌. جالبه الان دیگه یه نگاه میندازم طرف گم میشه چون اینا بدبخت و حقیرن و مزاحم آدمی میشن که آرومه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اول کلآ جامو عوض میکنم که توی دید نباشم یا کلا پشت بهش میشینم . یا کلا از اونجا میرم .و در نهایت به شوهرم میگم .یعنی جامم عوض کنم باز بهش میگم از بس این مرده هیزی کرد من‌جامو عوض کردم . 

بلند میگفتی آقا مشکلی دارید؟من وقتی سنم کم بود خجالتی بودم کسی مزاحم میشد و حتی دست میزد سکوت میکردم ...

من خیلی خجالتیم از این نظر

من خیلی خجالتیم از این نظر

نباش. تغییر کن. نترس این جور آدما مثل سگ پاسوختن بترسی میفتن دنبالت و جرات هرکاری پیدا میکنن. یه چخ کنی دم خودشون رو گاز میگرن و فرار میکنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.