2777
2789
عنوان

دلم گرفته

203 بازدید | 14 پست

دلم گرفته که چرا ما زنا به اینجا رسیدیم😢

ینی روزی نیست ک اینجا تاپیک خیانت کتک خوردن بی محبتی شوهر نبینم اینجا😢😢😭دلم برا خودمو همجنسام خیلی میسوزه ...چرا انقد خیانت راحت شده؟؟ بعضی وقتا واقعا ناراحت میشم ک ی زنم

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

متاسفانه نصف مشکلات از عدم شناخت درست و انتخاب شتاب زده قبل ازدواج است باقی هم مردان نامرد و خائن!

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس حق بدیم ب اوناییکه هی میخوان بچشون پسر باشه... خودمون چ خیری دیدیم

من خیلی دختر دوس دارم ولی ازوقتی این چیزارو دیدم دیگه میگم فقط پسر

خیانتو نمیدونم

ولی انقدم دلت نسوزه...

زنای سلیطه هم کم نیستن که ادمو میبلعن...

و ی نیشایی میزنن که اونجا ارزو میکردی هزار بار کتکت زده بودن تا اینکه این حرفا رو میشنیدی

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
سلام ینی فقط شوهر مقصره عوامل دیگه مثل بیکاری اعتیاد فضای مجازی و خود ارتباط خانم و....اثر نداره؟

والا فقط شوهر بیچاره مقصر نیست...

بابا در کل زنای ما هم بلد نیستن با شوهر چجوری تا کنن...

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
متاسفانه نصف مشکلات از عدم شناخت درست و انتخاب شتاب زده قبل ازدواج است باقی هم مردان نامرد و خائن!

اخه 1001راه برای سیاست های زنانه وجود داره ک تو دل اقاشوهر ها جاشیم ولی اونا چی چرا ما باید اونهمه راه امتحان کنیم ک ی وقت اقا سرش نجنبه. ما دل نداریم فقط اونا دارن؟ من خیلی دیدم زن برا شوهرش کم نمیزاره ولی بازم... 

کلا مردامون روز ب روز بدتر میشن

اخه 1001راه برای سیاست های زنانه وجود داره ک تو دل اقاشوهر ها جاشیم ولی اونا چی چرا ما باید اونهمه ر ...

من مخالف اینم که دنبال راه بگردی که زورکی خودت را جا کنی تو  دل طرف...گفتم عدم شناخت درست ...متاسفانه خیلی ها فقط میخوان ازدواج کنن تازه بعد ازدواج یادشان میاد خواسته هاشون چی بوده یا اصلا طرف را درست انتخاب کردند یا نه!!

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
والا فقط شوهر بیچاره مقصر نیست... بابا در کل زنای ما هم بلد نیستن با شوهر چجوری تا کنن...

بله درسته ولی خب اکثر مردا هم بلد نیسن چحوری رفتار کنن با زناشون

من مخالف اینم که دنبال راه بگردی که زورکی خودت را جا کنی تو  دل طرف...گفتم عدم شناخت درست ...مت ...

بله درسته تو فامیل شوهرم ی نفر هس هییییچی نداره حتی کت دامادیشو از شوهرم قرض کرد بعد خونه نخریدن برن زندگی کنن یهو رفتن خونه مامان بزرگ پسره گفتن ما اینجا میمونیم. فقط میخواس ازدواج کنه انگار

بله درسته ولی خب اکثر مردا هم بلد نیسن چحوری رفتار کنن با زناشون

اره واقعا هیشکدومشون بلد نیستن..

ولی بنظر من قدرت اصلی دست زنه ...

مردا همیشه محتاج زنن پس برگ برنده همیشه دست زناس...

زن با ناز کردناش با حرف زدناش راحت میتونه ی مردو خام خام کنه 

واسه همینه مخ مردا راحت زده میشه کاری نداره.

مردا کلا مقابل ی زن هیچ قدرتی ندارن(البته اگه زنه بلد باشه زنونگی کنه)ّّ.وگرنه مرد که ی زن زمخت مثه مردا رو نمیخاد که.

(اینا نظر منم همین)

عزيزم دلت واسه همجنسات نسوزه، بعضي زناي... تا وقتي خودشونو ميندازن تو زندگيه مرد زن دار، زناي ديگه هم خيانت ميبينن هم بي محلي و بي محبتي، اگه همه زنا دست ب دست هم بدن ب هم خيانت نكنن دنيا گلستون ميشه

ك اونم ي قرون بده پاش تا پخته شود آش

عزيزم دلت واسه همجنسات نسوزه، بعضي زناي... تا وقتي خودشونو ميندازن تو زندگيه مرد زن دار، زناي ديگه ه ...

اره عزیزم زنام واقعا بد شدن اصلا کلا همه بدن فقط ما نی نی سایتیا خوبیم خخخخ😂