بذار اول بگم که من با این تاپیک هبییییچ هدف خاصی ندارم جز این که آخرش میگم چرا این تاپیک رو زدم
نه بحث سیاسی هست نه مذهبی ....🛑
پس لطفاً بدبین بازی درنیارید....🌹
و ضمنا نمی خوام بگم حجاب تون چطور هم باشه
.................
یکی از دوستانم نه بد حجاب هست که تیپش زننده باشه نه بی حجاب که لخت باشه اما طوری هم نیست که باب میل یک عده باشه
و اگر تو نگاه اول ببینیدش فکر می کنید از اون جنس زن هایی هست که دریده و تو روابط نامشروع هستند....!!!
در صورتی که یک بار من باهاش رفتم خیابون ، و خیابون مون طول کشید و خورد به شب و اذان مغرب رو گفتند بهم گفت وقت نمازه میای بریم مسجد نمازم رو بخونم ...منم باهاش رفتم دیدم ماشاالله با آرامش خاص نشست با خدا راز و نیاز کردن
و بعد هم من رو دعوت کرد خونه شون و دو روزی مهمونش بودم می دیدم ماشاالله وضوش رو می گیره بعد ناخن هایش رو لاک می زنه و آرایش می کنه و شروع می کنه به نماز خوندن
که یهویی یکی از دوستان دیگه مون دراومد بهش گفت فلانی جان لاک می زنی نمازت قبول نیستا اونم با آرامش گفت من که بعد از وضو آرایش کردم بعد مگه چه عیبی داره که آدم در برابر عشقش خدا قشنگ بره مگه خدا دل نداره....
حتی ماشاالله به حدی حق الناس رو رعایت می کنه و با مردم مهریون هست که اگر نخوای از روی ظاهرش قضاوتش کنی واقعاً عاشقش میشی
آره هدفم از این تاپیک این بود که بگم ۱.با نگاه هاتون به افرادی به قول خودتون بدحجاب اند ،دل بنده خدا رو نشکنید
شاید اون در درگاه خدا عزیزتر باشه👆
و ۲. #از_روی_ظاهر_قضاوت_نکنیم
و ضمنأ همه ما بنده ها و معشوقان خدا هستیم ،شاید برخی نگاه های سرزنش گر ما به بنده خدا، خدا رو هم ناراحت کنه💔
چون شاید اون مقامش از ما بالاتر باشه
#قضاوت_عجولانه