2777
2789

بابام سر یه جریانی مخالفت میکرد ولی چون آدمای اوکی ای هستن قبول کرد ...

بچه ها از سنم خیلی میترسم سنم کم نیست ؟

متولد اسفند ۸۵ ام ۱۸ سال و خورده ای 

من همیشه از ۲۵ به بالا واسه ازدواج برنامه میریختم میترسم زود باشه برام نظرتون چیه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه سنت خیلی خوبه 

باااورکن برگردم عقب  زووودتر ازدواج میکنم و حامله میشم    وقتی خدا غریزه شو  تو وجودمون گذاشته  چرا ولش کنیم   خب باید از راه درستش جواب غریزه مونو بدیم      ۱۸ اصلا سن کمی نیس برای ازدواج    

طرف مقابلت چند سالشه ؟شرایطش چطوره ؟شغلی و تحصیلی و..

زود که هست ولی خب اگر مانع پیشرفتت نشه و آدم درستی باشه می‌تونه حتی کمک کننده هم باشه 

ولی یکسری تجربیات مجردی نسبت به بقیه کمتر داری 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

بله خیلی زوده ... اگه طرف وضع مالیش خوبه و به شما آزادی تحصیل و کار بده و توی کارهای خونه کمکت کنه و زود بچه نخواد و بد دل نباشه و اجازه بده با دوستات معاشرت کنی میتونی پیشرفت کنی... اگه نه که خب...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نامزد میکنی فردا ک قرار نیست بری خونه خودت..

این ک ب اهداف برسی بستگی ب خودت داره

ادم پشتکار گیر باشی و البته همین الان با طرف شرط کنی قطعا بهش میرسی

من هم سن تو نامزد کردم 

درسمو خوندم سرکار رفتم 

تازه الان تو 26 سالگی بچه دار شدم

طرف مقابلت چند سالشه ؟شرایطش چطوره ؟شغلی و تحصیلی و..زود که هست ولی خب اگر مانع پیشرفتت نشه و آدم در ...

آدم درستیه خودش معلمه یعنی ۲۴ سالشه و سالای اول خدمتشه اما قکر نمیکنم اجازه ی درس خوندن به من بده اصولا  آدم گیریه ولی روانشناسی خونده انتخاب رشته هم میکنه میگه تو زنم شو فقط اصلا نمیذارم کمبود مالی حس کنی که بری درس بخونی ولی خب منم دوست ندارم بی سواد باشم تو دوراهی ام الانم مصاحبه دوم فرهنگیانم چن روز دیگس