به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره صد در صد پیشنهاد میکنم مخصوصاً اگه دنبال انگیزه گرفتن و ساختن عادتهای مثبت توی زندگیای خیلی ساده و روان توضیح میده که تغییرای کوچیک روزانه چجوری تو بلندمدت نتیجههای خیلی بزرگ میدن یه جورایی کتابیه که بهت یاد میده رو خودت حساب باز کنی نه منتظر اتفاق خارقالعاده باشی
واقعا خیلی خوشحال شدم بیشتر چه موضوعاتی بررسی میشه
درمورد عادت ها هست اینکه یه رفتار و عادتی که به ظاهر بی اثره وکمرنگ ،انجام مکرر اون و در واقع ترکیبش با زمان باعث میشه درطی زمان اون اثر بیشتر بشه حالا اگه اون عادته مثبت باشه که باعث پیشرفته اگرم منفی که مخربه با گذشت زمان