2777
2789
عنوان

کیا فیلم کیک محبوب من دیدن 🎬

136 بازدید | 14 پست

چون مجوز وزارت ارشاد نداره توو فیلیمو و اینا نیست اصلا

توو تلگرام هست ولی حق نشر سازندش چی میشه؟!

از کجا ببینم که مشکل شرعی نداشته باشه؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه وقتی مجوز پخش نداره یعنی اون تهیه کننده میفروشه به شبکه های ماهواره ای تا پولش دربیاد

حالا شما میتونی بری اینستای تهیه کننده رو پیدا کنی و بهش دایرکت بدی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

الان مشکلت اینه که دیدنش مشکل شرعی داره ؟!

در هر حال خودش با علم به اینکه توی ایران نمیتونه بفروشه

اون فیلم رو ساخته

من آخرش رو اصلا دوست نداشتم

وگرنه فیلم قشنگی بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان مشکلت اینه که دیدنش مشکل شرعی داره ؟!در هر حال خودش با علم به اینکه توی ایران نمیتونه بفروشهاون ...

قبلا پروف داشتی نه ؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
قبلا پروف داشتی نه ؟

نه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان شما هیچ آهنگی هم دانلود نمیکنید ؟

خواننده به سایت های مختلف مجوز پخش آهنگاشو میده که منتشر میکنن مشکلی نداره ولی فیلم حق نشر داره باید سازنده اجازه نشر رایگان بده

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻