2777
2789
عنوان

نشخوار فکری یا اور تینک

356 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها من فوق لیسانس روانشناسی دارم

تصمیم گرفتم یه حرکتی بزنم و هر سری بیایم راجع به یه مشکل رایج که اکثرا درگیرشیم حرف بزنیم و مثل گروه درمانی به هم کمک کنیم

اگه کسی نشخوار فکری داشته و داره بگه چجوری خودشو آروم میکنه به هم راهکار بدیم

در ادامه علائم نشخوار و چندتا راهکار هم خودم میگم

من خیلی درگیرم 🥲😭

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمشو گذاشتی لایکم کن بیام بخونم 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

علائم نشخوار فکری اینه

یه فکر خاص ول‌تون نمی‌کنه، انگار مغز گیر کرده روش

مدام تو ذهنتون گفت‌وگوی درونی دارین، مخصوصاً در مورد گذشته یا آینده

حس می‌کنین ذهنتون خسته‌ست، ولی خاموش نمی‌شه

اضطراب زیاد، حتی بدون دلیل واضح

خواب‌هاتون سبک می‌شه یا سخت می‌خوابین

تمرکز از بین می‌ره، حواستون پرت می‌مونه

حس می‌کنین گیر افتادین تو یه چرخه فکری

زیاد خودتونو سرزنش می‌کنین یا هی اشتباهات گذشته رو مرور می‌کنین

آینده رو پر از نگرانی و ابهام می‌بینین

خیلی کم پیش میاد که واقعاً در لحظه‌ی حال باشین

من خیلی زیاد درگیر نوشخوار بودم با تراپی تونستم بهتر بشم ،و متوجه شدم زمانی که اضطرابم بالا می‌ره نوشخوار فکریم زیاد میشه و همین باعث شد که بیشتر به احساسم و اضطرابم توجه کنم 

و کار دیگه ای که انجام دادم این بود که افکارمو می‌نویسم خیییلی ذهنم آروم میشه 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من خیلی زیاد درگیر نوشخوار بودم با تراپی تونستم بهتر بشم ،و متوجه شدم زمانی که اضطرابم بالا می‌ره نو ...

دقیقا نوشتن شاید خیلی کلیشه ای باشه ولی تخلیه میشی واقعا مغزتو خالی میکنه و آروم میشی

من گاهی برا اینکه فکرم درگیر نشه به هرچی نگاه میکنم اسمشو میگم یا رنگشو تو ذهنم میگم ،یکار دیگه هم ک میکردم قبلا مثلا موقع ظرف شستن فکرم همش بحث و دعوا بود میومدم میگفتم تو ذهنم مثلا ظرف شستن و راجبش هی توضیح میدادم مث اینکه دارم ظرف شستن و نکات و همه چی رو به کسی اموزش میدم🥲🥲🥲🥲🥲 شبا هم وقتی درگیرش میشم کلمات میگم مثلا ایقد کلمه با س میگم ک دیگ خابم ببره مثلا میگم تاسیسات ،سوسیس،ساربان و همینطووووور تا اخر