2777
2789
عنوان

معلمم یکی از بچه ها رو انداختم مامانش زنگ زده نمیبخشمت

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 71 پست
اصلا درس خوندن نباید تو خونه باشه شما اگه کارت تو کلاس درست باشه نخونه هم میتونه پاس کنه. بعدم کلی چ ...

شما از این مامانای خودخواه هستی 

بچه معلومه که باید درس رو دوره کنه تو خونه پس چجوری قبول شه

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میتونی به این شعارات عمل کنی که یه معلم باشی!

من اصلا ادعایی برای معلم بودن ندارم ولی نمیرمم معلم بشم وقتی باید لری که توانایی و مهارتشو  داشته باشی یا حداقل اشتباهتو بپذیری و بچه و مادرشو مقصر ندونی 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من اصلا ادعایی برای معلم بودن ندارم ولی نمیرمم معلم بشم وقتی باید لری که توانایی و مهارتشو داشته با ...

اشتباه چی ؟؟؟ چرا حرف ناحق میزنی 😐😐😐من درس میدم این بچه باید بره تو خونه بخونه که یادش بمونه خب 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

من اصلا ادعایی برای معلم بودن ندارم ولی نمیرمم معلم بشم وقتی باید لری که توانایی و مهارتشو داشته با ...

میگه بچه سفید داده

اگه معلم نیستی ابن نظرات رویایی رو برا خودت نگه دار

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
شما از این مامانای خودخواه هستی بچه معلومه که باید درس رو دوره کنه تو خونه پس چجوری قبول شه

اینم از طرز رفتارتون... شما هم معلومه یه معلم کم کار هستی وگرنه بچه سفید نمی داد دو کلمه از سر کلاس یادش بود

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

از بس معلما از درد نیومدن تو تابستون برای امتحانات تجدیدی،

کیلوکیلو نمره دادن به همه نتیجه این شد که یکی هم مثل شما کارش رو درست انجام میده جامعه ازش انتظار نمره داره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اشتباه چی ؟؟؟ چرا حرف ناحق میزنی 😐😐😐من درس میدم این بچه باید بره تو خونه بخونه که یادش بمونه خب

ولش کن بابا

تخصص نداره تو حیطه معلمی، نظر هم میده

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
اینم از طرز رفتارتون... شما هم معلومه یه معلم کم کار هستی وگرنه بچه سفید نمی داد دو کلمه از سر کلاس ...

برات متأسفم از اول تاپیک داری قضاوت می‌کنی منو 

مگه من گفتم نمونه 

از بس معلما از درد نیومدن تو تابستون برای امتحانات تجدیدی،کیلوکیلو نمره دادن به همه نتیجه این شد که ...

دقیقا کامنت بالا رو نگا 

اینم از طرز رفتارتون... شما هم معلومه یه معلم کم کار هستی وگرنه بچه سفید نمی داد دو کلمه از سر کلاس ...

اره تو درست میگی

یاد بگیر تو حیطه شغلی و تخصصی بقیه نظر ندی

اول به مدرک شغلیت نگاه کن بعد نظر بده

میگه بچه سفید دادهاگه معلم نیستی ابن نظرات رویایی رو برا خودت نگه دار

ببین چرا بچه سفید میده؟ یا اصلا هیچی بلد نیست یا یه مشکلی روحی داره 

اگه هیچی بلد نیست کم کاری ایشونم هست اگر هم گشکل روحی داره باز ایشون باید زودتر از امتحانات یجوری با مشاور مدرسه یا ارجاع به روانشناس بررسیش می کردن نه اینکه با مردود کردن ادبش کنن

بعضی بچه ها مرزی هستن یعنی اصولا باید تو مدرسه استثنایی درس بخونن ولی بخاطر پارتی بازی و خواهش مادرا میان مدارس معمولی اینطور سفید میدن برگه رو 

یه دختری بود بنده خدا کلاس دهم اسمشم بلد نبود فقط با نمره اومده بود بالا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️