2777
2789
عنوان

معلمم یکی از بچه ها رو انداختم مامانش زنگ زده نمیبخشمت

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 71 پست
خب اینم باید مدرسه و معلم تا کلاس پنجم میفهمید و ارحاع نی داد راهش انداختن نیست

متوجه نیستی چی میگم مادرا دلشون نمیخواد بچه بره مدارس خاص ، من این موردی که میگم رو از نزدیک میشناسم و دیدم مادرش چطور با کل اداره درگیر بود بچه اش نره استثنایی درنتیجه همون دهم درس رو رها کرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خدا شفات بده که نه سواد داری نه شعور🤲🏻از پشت کوه داری با ما حرف میزنی؟

من جواب بی احترامی شما رو نمی دم چون من مسئول رفتار و سطح ادب شما نیستم این فقط نمایشی از شخصیت خودتونه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جواب بی احترامی شما رو نمی دم چون من مسئول رفتار و سطح ادب شما نیستم این فقط نمایشی از شخصیت خودت ...

از شخصیت حرف نزن شما اصلااا

شرط میبندم سوادت تا پنجم ابتداییه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
آموزش پرورش داره کلا ۱۲تا ۱۶ تومن میده بعد انتظار دارین معلم بره تدریس خصوصی تو خونه یا مشاوره روانش ...

آره معلم باید بعد از ظهرا طبق لیست کلاسی بره دونه دونه خونه دانش آموزا تذکرات لازم رو بده بعد برگرده خونه اش🙄

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چی میگی خانم به روانشناس و روانپزشکش ساعتی یه تومن میدن مثل جغد نگات میکنه میگه جلسه های بعد هم داشته باشیم اخرم هیچی به هیچی این بیجاره چیکار کنه پولش حلال بشه

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
چی میگی خانم به روانشناس و روانپزشکش ساعتی یه تومن میدن مثل جغد نگات میکنه میگه جلسه های بعد هم داشت ...

😂😂😂

نه تازه بارها به مامانش گفته بودم

اگه می‌بینید  که واقعا  وظیفه ی معلمیتون  رو انجام دادین  حرفشون اصلا مهم نیست خودشون کوتاهی کردن ....

معلم پسر من یه چن تا دانش آموز بود دیگه اصلا کاری به این بیچاره ها نداشت به نظرم می تونست به عنوان یه معلم نقش مؤثرتری داشته باشه..‌بعضی بچه ها هم متاسفانه شرایط خانوادگی خاصی دارن و خود بچه 

تقصیری نداره

چی میگی خانم به روانشناس و روانپزشکش ساعتی یه تومن میدن مثل جغد نگات میکنه میگه جلسه های بعد هم داشت ...

بعضیا کلا عقده دارن نسبت به معلما

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
😂😂😂

والا زمان ما همرو مینوشتی باز مینداختن چون از ترکیب صورتت خوشش نمیومد یا با شوهرش دعوا کرده بود الان میگن برگه سفیدو نمره بده

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
ببین چرا بچه سفید میده؟ یا اصلا هیچی بلد نیست یا یه مشکلی روحی داره اگه هیچی بلد نیست کم کاری ایشونم ...

بعد طبق نظر شما پدر و مادر بچه دقیقا چه نقشی داره؟!! همش که شد وظیفه معلم

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

ببین چرا بچه سفید میده؟ یا اصلا هیچی بلد نیست یا یه مشکلی روحی داره اگه هیچی بلد نیست کم کاری ایشونم ...

واقعا تو ایران زندگی میکنی شما و اینجوری نظر میدی ؟ 😐😐 مدرسه ابتدایی اصلا مشاور نداره ، روانشناس هم که ارجاع بدی باز دست پدر و مادره که ببره یا نبره . این مدل رفتاری که مد نظر شما هست اگه عملی باشه هم مال یه کلاس حداکثر ۱۰،۱۲ نفره هست تو اروپا نه کلاس های ۳۰ نفره اینجا .

من خودم دو تا بچه مدرسه ای دارم و مدرسه های خوبی هم نوشتم بچه هام رو ولی واقعا میبینم مخصوصا توی ابتدایی که بچه ها هنوز عقلشون درست نمیرسه و کلاس ها هم شلوغه ، معلم اصلا امکانش رو نداره که بخواد برای تک تک بچه ها کار استثنایی و مشاوره و این چیزا رو انجام بده . میتونه نهایت خوب درس بده و به خانواده بچه بگه که پیگیر باشن ولی دیگه اینکه بچه بخواد بخونه یا نه و اینکه تو خونه چه مشکلاتی داره و تراپی نیاز داره و پیگیری درمانش با معلم نیست 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم