۵ صفر مصادف با ۸ مرداد شهادت حضرت رقیه هست سوالم اینه ، این گیره ها رو حتما باید به دخترای کوچیک داد؟
پ.ن اگر میخوای بگی چه سوال مسخره ای و چیزهایی از این قبیل لطفا تاپیک رو ترک کن🙏🌸
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
نه من خودم بهم شونه کوچولو طرح کودکانه دادند بسیار خوشحال شدمشب حضرت رقیه
چه باحال شونه هم خوبه😍👌
مرسی🙏🌸
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نذرت قبول گلم تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭...
به دخترا میدم منطور این بود حتما باید کوچولو باشن یا با دخترای ۱۰ ۱۲ ساله هم میشه بدم
من نمیدونم ولی اگر نظر شخصی خودم باشه بنظرم مهم نیته، چه اشکال داره به خانم ها هم گیره بدی
مرسی از نظزتون❤️
نذرت قبول گلم تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز ...
چشم عزیی دلم حتما براش ۳ تا ایت الکرسی میخونم