2777
2789
عنوان

اسارت تازه شروع شده و غم

66 بازدید | 2 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

یه لحظه فکر کن: اسیر در دست ظالم، تشنه، پای پیاده در گرما و مسیر طولانی، عزیز ار دست داده و عزادار ....

" سبحان الله "

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

چراتاپیکات شبیه مذهبی نماهاست؟

از امصاتم معلومه تو کف موندی . کاش تحویلت بگیره بهم محرم شید از این حال در بیای

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراتاپیکات شبیه مذهبی نماهاست؟

استارتر تاپیک خوبی زده، چرا انقدر نسبت به افرادی که تاپیک‌مثبت میزنن وجهه میگیرین؟

اگر منم در مورد شما یه فرد عقده ای و دین ستیز تصور کنم آیا حتما باید بیام پست بزارم و اظهار کنم؟؟؟ تصوراتت مال خودت مجبور نیستی تاپیک استارتر رو کثیف کنی.

دیگه خودتو خسته نکن چون پیامت رو نخواهم خوند. بمون سوزان سوزان

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.