soog مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 309 عنوان کسی تعبیر خواب بلده 35 بازدید | 5 پست من چند وقته تقریباً یه خواب با یه محتوا میبینم و ذهنم خیلی درگیره.اگهکسی بلده میشه درخواست بده 1404/04/15 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسا_خانم عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2333 زنگ بزن شیخ تعبیر خواب . . . توزندگیمنغمحاملهبودخوشبختیپریود . . . آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
مینا_ام1 عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 1128 روانت داره یه چیزی رو هی بهت میگه خودت اول روش فکر کن که چی داره میگه به یه نتیجه ایی برسبعد بزن جی بی تی بگو از لحاظ روانشناسی یونگی تعبیرش کن برات نماد شناسی میکنه
soog مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 309 روانت داره یه چیزی رو هی بهت میگه خودت اول روش فکر کن که چی داره میگه به یه نتیجه ایی برسبعد بزن جی ... وای اصلا نمیخوام بهش فکر کنم چون یه برداشت دور از خواستم ازش کردم ولی چت جی بی تی زدم گفت که ذهنت در گیره گذشته هست هنوز و ناخودآگاهت به گذشته فکر میکنه و ذهنت میخواد اینو پاکش کنه
مینا_ام1 عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 1128 وای اصلا نمیخوام بهش فکر کنم چون یه برداشت دور از خواستم ازش کردم ولی چت جی بی تی زدم گفت که ذهنت د ... اگه یه خواب هی تکرار بشه از لحاظ روانشناسی مهمهنه برای اینکه پیام بد داره برای اینه که یه چیزی برای ناخوادگاهت مهمه و داره هی تکرار میکنه
soog مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 309 اگه یه خواب هی تکرار بشه از لحاظ روانشناسی مهمهنه برای اینکه پیام بد داره برای اینه که یه چیزی برای ... بله خودمم حس میکنم این خواب میخواد یه چیزی بهم بگه ولی چی رو نمیدونم