2777
2789

من مادرم دائم با پدرم بحث میکنه و هیچوقت حرفشم معلوم نیست

مثلا الان بهش بگم خونه رو جارو کنم میگه نههه نمیخواد باشه فردا

بعد فردا که شد یهو دااااد و هوار راه میندازه که چرا جارو نکردی 

یا مثلا یه جایی کمک بخواد نمیگه مثلا پشت هود کثیفه میخواد تمیز بکنه به آدم نمیگه یا هر چی بهش بگی نکن من انجام میدم گوش نمیده

بعد از اونور پسفردا دوباره دعوا راه میندازه که چرا من هودو تمیز کردم کمکم نکردی«اگر به زور کمکش کنم یه دعوای دیگه راه میندازه که تو چرا تو دست و پای منی و میگه خسته شدم انقدر دراز کشیدم چرا نمیزاری من تحرک کنم»

پاهاش بخاطر اضافه وزن شدید آرتروز و مشکلات دیگه گرفته بعد میگه تقصیر شماعه پای من اینطور شد

بخدا ظرفای ناهارو میریزه تو سینک پدرم میشوره

یا مثلا ناهار نیمرو بده پدرم غر نمیرنه

من نمیدونم چی میخواد

طلاهاشو فروخت زمین بخریم سه دنگ هم به نام خودشه 

الان میگه من چرا طلا ندارم«اگرچه همچنان طلا داره ما بیشتر سکه و شمش داریم»

بعد پدر من مرد خوبیه نه قلیون نه سیگار. آدم وفادار

بعد مادرم وقتی دعوا میکنه پدرم اصلا جواب نمیده و مظلومه

امروز پدرم خونه رو جارو کشید همه مبلا رو جا به جا کرد و تمیز کرد غذا درست کرد ،چایی درست کرد

با پدرم دعوا کرد که تقصیر توعه پادرد من خوب نمیشه

میخوای ناهار بخوری خونه نیا برو تو خونه روستا ناهار بخور

پدرم تنها سرگرمیش دو تا مرغ و خروسه یعنی بعد اداره بهشون سر میزنه. مادرم میگه اون مرغا رو بکش نمیخواد داشته باشیشون

مادرم میخوابه از ۳ ظهر تا ۱۰ شب پدرم هیچی کارش نداره

فقط بیدارش میکنه میگه بیا چایی بخور به خدا هیچ مردی اینطور خوب نیست

من امروز دیگه خسته شدم دلم برای پدرم میسوزه به خدا هر وقت مامانم با من دعوا میکنه  من چیزی بهش نمیگم

اما انقدر پدرم مظلومه نمیتونم کاری نکنم

مادرم منو نفرین کرد که تو چرا طرفدار من نیستی

بهم گفت تو تا حالا منو خر میکردی و ناخالصی«من بخاطر رفتارای زشت مادرم در کودکی که قبلا تو یه تاپیک گفتم با چاقو منو تهدید میکرد واقعا حس آنچنانی ندارم اما وجدان دارم و الانم حاضرم پاشو ماساژ بدم و خدای نکرده زمین گیر شد من مراقبشم اینا فیلم نیست اما خب محبتم پشتش نیست.»

حالا منو نفرین میکنه که ایشالله بدبخت ترین دختر دنیا بشی و بپوسی و اینا

تا دیروز میگفت تو و پدرت خوبین . میگه من از تو راضیم یا میگه ببخش من مادر بدی بودم «همیشه میگه پدرت باید زن بهتری از من گیرش میومد لیاقتش بیشتر بود» امروز میگه هر چی گفتمو پس میگیرم 

خودش به پدرم میگه برای من خونه بگیرین من جدا زندگی کنم بعد اگر قبول کنیم، میگه آهااا حالا چلاق شدم دیگه منو نمیخواین و منو دارین پرت میکنین بیرون

به خدا مغزم دیگه رد داده

من چیکار کنم

تو رو خدا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین دو سر داره حق نباشه اونی که نفرین کرده رو میگیره

به نظرتون من حقمه؟

بخدا من برای خودم دفاع نمیکنم حتی اگه منو بزنه

اما پدرم خیلی مظلومه نمیتونم ازش دفاع نکنم

به نظرتون من حقمه؟بخدا من برای خودم دفاع نمیکنم حتی اگه منو بزنهاما پدرم خیلی مظلومه نمیتونم ازش دفا ...

قشنگم به نظرم مادرتون مشکل داره و باید بره پیش روانشناس 

درمان بشه و داره به شما و پدرتون آسیب میرسونه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من حس میکنم اگه واقعا ظلم کرده باشی و مادر نفرین کنه و اهش از ته دلش باشه اره نفرین میگیرت

اما اگه نه از سر عادت نفرین کنه نه

البته مادربزرگم میگفت هیچ وقت نفرین نکنید مرغ امین در راهه؛(

صداشو ظبط کنید و براش بزارید خونش هم جدا کنید یا ببریدش پیش روانپزشک ببینید علتش چیه ک اینجوریه

ببین اصلا دکتر نمیاد

خونشو جدا کنیم پسفردا زمین بخوره یا به خودش آسیب برنه چه غلطی بکنم

برای پاهاش پدرم نوبت گرفت 

گفت کنسل کن نمیرم

بعد یه هفته با پدرم دعوا افتاد چرا منو دکتر نمیبری به فکر من نیستی

خودت چی اعصاب روانت سالمه؟چجوری تحمل میکنی

همیشه اینطور نیست

اما وقتی مسکلی پیش میاد مثل همین پا درد

یهویی قاطی میکنه

من و پدرم سالمیم

امروز پدرم به من کفت به نظرت تقصیر منه؟ گفت دارم به خودم شک میکنم

به قرآن دلم انقدر برای پدرم میسوزه از خونه که میره بیرون میگم خدا رو شکر از مادرم نجات پیدا کرد

میخوام دانشگاه تهرانو بزنم میترسم پدرمو اذیت کنه

قشنگم به نظرم مادرتون مشکل داره و باید بره پیش روانشناس درمان بشه و داره به شما و پدرتون آسیب میرسون ...

نمیاد

میگه دکترا قرصای سنگین میدن عوارض داره

به نظرتون این نفرین هاش میگیره؟

همیشه اینطور نیستاما وقتی مسکلی پیش میاد مثل همین پا دردیهویی قاطی میکنهمن و پدرم سالمیمامروز پدرم ب ...

چرا کاری نمیکنی جداشن بعد خودت با پدرت زندگی کن اینطوری یه عمری ارامش داری فکرکن الان زیاد سن سالی نداری انقدر مامانت داره ارامشتون بهم میزنه بعد که سنش رفت بالا چی هم خودت گناه داری هم اون بابای بیچاره 

نمیادمیگه دکترا قرصای سنگین میدن عوارض دارهبه نظرتون این نفرین هاش میگیره؟

ای بابا اینجوری شما خیلی اذیت هستید 

بعد قرص سنگین الکی که نمیدن باتوجه به شرایطی که داره میدن

نه قشنگم نمیگیره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

وقتی یه نفر توی زندگی داره غر میرنه یا از ساعت ۳ تا ۱۰ شب مبخوابه و ... باید دید چی شده که اون شخص به این روز افتاده! کی باعث به این روز افتادنش شده، اصولا ما ادمایی که مقصرند را در نظر نمیگیریم چون خودشون را به مظلومیت میزنند و فقط کسی که رفتارش تغییر کرده را مجرم میشناسیم.

استارتر مادرت یه روز شاید دختر شاد و سرزنده بوده ببین کی و چی توی زندگیشتون این بلا را سرش اورده، فکر نکن خوشی زده زیر دلش. به فرض کسی هم باعثش نبوده و از اول اینجور بوده چرا یه دکتر خوب مادرتون را نمیبرید.

هوای مادرت را داشته باش، باهاش مهربون باش، بین پدر و مادر فقط از طرف یکیشون را نگیرید، بچه ها شاید از خیلی قضایا خبر ندارند پس بهتره خودشون را دخالت ندند