2777
2789
چ نطر عجیبی این ۳تا کاملا فرق دارن

قربونت برم خانمیه که حقوق خونده و چیزی نیست که دغدغه داشته باشم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو یه دفتر بیمه چندروز رفتم سرکار خانمش وکیل بود این خانم یروز اومد تو دفتر منو دید و بعد به شوهر ...

اون بخاطر وکیل بودنش نبوده 

لابد خوشگلی وخودش بی اعتماد به نفس بوده ترسیده ازت

با یکی دعوی حقوقی داشتم وکیل طرف مقابل خانم بود ب حدی منفور و متکبر بود و فکر میکرد چ شحصیت مهمی داره جملاتی ک حارج از دادگاه بمن گفت ک اشک منو دراورد درحالیکه خودم مهندس مملکتم ب خدا واگذارش کردم دادگاه بعدی همکارش اومده بود و فهمیدم تعلیق از کار شده

نظرا خوندم اعصابم بهم ریخت

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

با یکی دعوی حقوقی داشتم وکیل طرف مقابل خانم بود ب حدی منفور و متکبر بود و فکر میکرد چ شحصیت مهمی دار ...

توی هر قشری قطعاااا خوب و بد وجود داره اما ذهنیت من نسبت ب وکیل خانم با برخورد خیلی زشت ایشون تثبیت شد

مثل همه خانومای دیگه مگه وقتی توی خیابون راه میریم میفهمیم کی چیکارس 

اما اگه بدونم وکیله قطعا جیغ جیغو و متکبر و دروغگو هست زیاد دیدم اینجور وکیلای خانوم و اینکه فکر میکنن فقط همه کارا از عهده اونا برمیاد و بقیه ناتوانن در کل نگاه معمولی

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
تاپیک خوبیه تا عقده ای ها بیان وکیل هارو بکوبونن

اگه شما وکیلی که خب باید بالاخره بپذیری بعضی از همکاراتون اینجوری هستن اگه هم نیستی بهتره باور کنی نظرات منفی تقریبا درسته چون حتی تو فیلما هم وکیلای خانوم کلی ادعا دارن که زرنگن ولی پخمه هستن مثل سریال زمانه و ماه و پلنگ

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

اسی حواسم نبود خودت وکیلی 

انشالله ک موفق باشی و یادم رفت اولش بگم بلانسبت شما

من دوتا وکیل خانم برخورد داشتم که اینجوری گفتم 

توی یه دادگاهی که من مطمئن بودم مطمئن بودم طرف بیگناهه

اما متشاکی وکیل شو عوض کرد یه وکیل خانم گرفت .وای نگم چه زبون درازی داشت . انقدرم دروغ میگفت من شاااخ دراوردم . تهش به متشاکی یاد داد مثل خودش دروغ بگه 

کسی که اصلا اونجا نبود(پرستاری که نیاز مالی داشت) رو آورد به عنوان شاهد و یه تهمت دروغ زد به شاکی 

به جد میگم دروغ گو ترین آدمی بود که به عمرم دیدم