2777
2789

طلا بدی ایفون بخری نه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درصورتی این تصمیم منطقیه که گوشی ابزار کارت باشه بتونی ازش پول دربیاری یا مهارتی یاد بگیری که بعدا پول دربیاری وگرنه اشتباه محضه

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

اگر استفاده میکنی مثلا گوشی ابزار کارته یا عکس برداری حرفه ای انجام میدی آره اما در غیر اینصورت نه

ابزار کارم نیست، عکسم فقط از بچم عکس میگیرم کیف میکنم😁

و غیر اینا میخام جلو بقیه منم گوشی خوب داشته باشم،فک میکنن مثلا من نمتونم داشته باشم

ابزار کارم نیست، عکسم فقط از بچم عکس میگیرم کیف میکنم😁و غیر اینا میخام جلو بقیه منم گوشی خوب داشته ...

این کارو نکن

منم یه مدت فقط برای چشم و هم چشمی که جلو دوستام کم نیارم آیفون ۱۳ گرفتم اولا که برای من هیچ کاربردی نداشت فقط دوربینش خوب بود هوش مصنوعی سامسونگ بهتره و فقط برای کلاسه آخرم دزدیدن ازم و سریع سامسونگ خریدم بهترین مارکه گور بابای حرف مردم