2777
2789
عنوان

خواهرم از بچه ام مراقبت می کنه ولی

1268 بازدید | 61 پست

بچه ام زود دنیا اومده 

۵۰ روز بستری بود 

یک هفته اومد بخش خودم رفتم مراقبت کردم ازش 

تقریبا یاد گرفتم نگهداریش 

ولی الان خواهرم از وقتی اووردیم خونه از من می گیره خودش نگه می داره هی می گه دستت آلوده اس بد بغلش کردی و ... 

۱۲ سال بچه دار نشد روم نمیشه بچه رو بگیرم خودم مراقبت کنم 

آخه شوهرم اون روزی اومد خونه  مامانمینا  ابجیم بغلش کرد بود یه جوری نگاه می کرد به منم نگاه می کرد ... درست مراقبت بچه نیاز داره به کمک  ولی در این حد نه که همش ۲۴ ساعتی خواهرم نگه دار     نوبتی باش ..‌‌ دستش درد نکن  ولی شوهرمم از اونجایی که معلوم می خواد بعدها بکوب سرم  بگه   مادر خوبی نبودی !

واقعا موندم چیکار کنم !  نمی تونم بگم نکن  وسط گیر کردم بیام بگم خواهرم ناراحت شده  بیام نگم جواب شوهرمو چی بگم 😔

چیکار کنم؟؟

کم کم برو خونه خودت 

کجایی خونه خودت یا مادرت؟

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خب خونه مادرت که میری بده ابجیت سوهرتم چیزی گفت بگو خودش گفت بده من نگه دارم تو استراحت کن نگو که ایراد گرفته ازت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو همسرت خونه اومدنی بچه رو سریع بده بهت،، بگو گاهی اخلاق خاصی داره نمیخوام بعدا سرکوفت کنه،،رک حرفتو بزن جانم خجالت نداره کههه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
نمی ذارن می گن نمی تونی در حالی که من یک هفته موندم بیمارستان

بگو چطور نمیتونم کم کم باید برم 

دلم برای خونم تنگ شده یه بهانه بیار برو

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

گناه داره خواهرت ناراحتش نکن بالاخره تو بچه. را شیر میدی پس بغل توام هس 

کم کم بچه جون میگیره میری خونه خودت اونموقع تازه اول بچه داریته 

با شوهرت آروم حرف بزن توضیح بده