2777
2789
عنوان

ازدواج

155 بازدید | 14 پست

نمیدونم دخترای دهه هشتادی چیکار میکنن که امقد زود دارن ازدواج میکنن 

من متولد ۷۶ ام تا حالا ی آدم جدی نیومده تو زندگیم تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم در حالی که شاغلم تو اجتماعم ظاهرم خوبه قیافه خوبی دارم و خوش مّشرِب و اجتماعی هستم 

موقعیت کاری خوبی دارم ولی هیچ آدم جدی ای نمیاد طرفم 

کسایی هم که میان انگشت شمارن و از همون اول میفهمم رابطه میخان و قیدشو نو میزنم 

به خودم میرسم ولی نمیدونم چرا هیچ خبری نمیشه 

من از این دخترا چی کم دارم 

دوستام و همسنام بچه های ۶_۷ ساله دارن اونا جی داشتن که من ندارم 

تهران زندگی میکنم

منم میتونم ی ازدواج خوب به زودی داشته باشم؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه باهم  مگه ازدواج میکنن 

که تو ۷۶ی بلید حتما بچه ۶و۷ ساله داشته باشی

که مثلا من متولد ۶۴ تو حالت پرش

زیر ۲۰ مزدوج شدن و بچه هی بالای ۲۰سال دارند

وزیر شدن حتی اون ۴۰ ساله ها

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

چون این دهه باهوش ترن و انتخاب درست میکنند عاشق پول و ظاهر طرف نمیشن

😏😏 قانع کننده نبود

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
همه باهم مگه ازدواج میکنن که تو ۷۶ی بلید حتما بچه ۶و۷ ساله داشته باشیکه مثلا من متولد ۶۴ تو حالت پر ...

پیر شکسته شدن اون ۴۰ ساله ها

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

نظر من اینه که دنیا اومدن ازدواج و مرگ چیزایی هستن که زمان خودشون رو دارن 

شرایط من هم شبیه شماست 

ببین اینا چیزای ماورایی هستن

دیدی بعضیا خوشگلن خوبن ولی شریک ندارن یا شریکشون بده، دیدی بعضیا رو پیش خودمون میگیم چه شانسی گیر طرف اومد با وجود اینکه یا زشته یا موقعیت ندارم یا اصلا بلد نیست حرف بزنه؟!

دوست خوبم از خدا بخواه و از نظر معنوی خودتو ببر بالا ، انرژیت بالا بره اونی که باید بیاد میاد و نیازی به تقلا کردن نیست که مثلاً عمل کنیم یا قرتی باشیم یا ....، ما باید ارتباطمون رو با خدا زیاد کنیم چون قلبا دست خداست. 

قانع‌ کن خودتو چیزی که واقعیته

شما داری به نفع خودت حرف میزنی چون آقا هستی 

کی گفته نسل جدید باهوش ترن؟

باهوش ترن و وضع زندگیشون اینه جامعه رو به گند کشیدن