2777
2789

جز وقت های که دعوت کنه یا خودم دعوت کنم 

توی دوران عقد یه بی احترامی های بهم شد و فهمیدم احترام اون آدمی رو نگه میدارن که کم بره و بدون دعوت نره اصلا و همیشه به عنوان مهمان باشیم 

الانم که تو یه آپارتمان هستیم ولی اصلا بدون دعوت نمیرم و رو هم ندادم که بدون دعوت بیان خونم 

بنظرم حتی اگه نزدیک هم زندگی هم کنیم بستگی به خودم داره که برا خودم ارزش قائل بشم و نزارم خیلی صمیمی بشیم فعلا که راضیم از این شرایط 

چون حریم شخصی و زندگیم هم حفظ میشه 

من راضی نبودم به زندگی کنار خانواده شوهر ولی فعلا چند سالی مجبورم 

شوهرم گاهی بد خلقی می‌کنه از اینکه که رفتو آمد زیاد ندارم و یا میبینه خواهر هاش اومدن خونه مادرش اون روز بد خلقی می‌کنه که چرا من بدو بدو نمیرم 

فقط همین موضوع باعث میشه اذیت بشم 😓😓

کم کم عادت میکنه؛ مهم اینه که شما تونستی مدیریت کنی؛ رفت و آمدت  رو؛ و این خیلی خوبه

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین خوبه

عروس ی فامیلمون انقد میره میاد پشتش کلی حرف میگن که هرروز اینجاس مریضمون کرده حالا احترامم نمونده بینشون حتی خاهر شوهره نمیاد یه سلام بده بگه زن داداشم اومده چون هرروز خونشونه دیگه عادت کرده

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

کارت درسته مثل من نباش ما خونمون نزدیکه من هروقت سرزده میومدن خونمون ناراحت نمی‌شدم ولی الان چرا تازه بازم شش ساله ازدواج کردیم همینجوری هستن 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

از اول هر جوری باشی، همون طور عادت میکنن

واقعا 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»