2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاقی صورت درصدی از چاقی کلی بدنه واقعا نمیشه چربی بدن رو کم کرد چربی یه قسمت خاصی رو نه به روش طبیعی ...

دقیقا درسته من اومدم همین حرف شما رو بزنم دیدم شما گفتی

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

سیب زمینی کل بدن رو چاق میکنه آره خودمم قبلاً نتیجه گرفتم

نه من آب سیب زمینی و با یه قاشق گلاب شبا میزدم رو صورتم،، هم صورت شفاف میشه هم باعث چاقی میشه من الان چندساله که استفاده میکنم 

..

نه من آب سیب زمینی و با یه قاشق گلاب شبا میزدم رو صورتم،، هم صورت شفاف میشه هم باعث چاقی میشه من الا ...

مرسی عزیزم انجام بدم ببینم میشه زمان زیادی طول میکشه؟

الان فقط منم که اولین جاییکه چاق میشه صورتمه یکم اومدم تپل بشم صورتم باد کرده یکی نفهمه میگه صد کیلو ام 😕

اسی برای تو اگه بخوای صورت چاق بشه بخوای میخوای بدن هم چاق میشه اگه مشکلی نداری سبب زمینی خرما اینا عالین

الان فقط منم که اولین جاییکه چاق میشه صورتمه یکم اومدم تپل بشم صورتم باد کرده یکی نفهمه میگه صد کیلو ...

عزیزم قبلاً صورتم خیلی تپل و خوشگل بود واقعاً صورت لاغر بهم نمیاد بعد باشگاه هم که میرم روزی دو ساعت ورزش سنگین انجام میدم کل صورتم آب شد

عزیزم قبلاً صورتم خیلی تپل و خوشگل بود واقعاً صورت لاغر بهم نمیاد بعد باشگاه هم که میرم روزی دو ساعت ...

منم لاغر بهم نمیاد خرما و سیب زمینی و شیرینی و غذاهای برنجی تپل می‌کنه ولی خب یکمم بدنت اگه نمیخوای بدنت تپل شه دیگه فک نکنم راهی باشه میگن خیار صورت پر می‌کنه