2777
2789

یه پسر 5 ساله دارم ااونم بعد از سه سال زندگی مشترک به دنیا اومد.. حالا بچم چند بار گفته خواهر برادر میخوام منم ب شوهرم گفتم میترسم تنهایی توی روحیش تاثیر بذاره از اینکه خواهر برادر نداره اونم به هیچ وجه راضی نمیشه ایا راهی هست راضیش کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با پسرته اگه شرایط روحیت خوبه بیار 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اگه شرایطش رو داری بیار. منظور شرایط رفاهی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اکثر کسایی که بچه دوم میارن به این علته

خب واقعا اشتباهه

بچه مودیه

همون لحظه یه چی میگه

آدم باید خودش با عقل بسنجه بچه بیاره یا نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وااا عقلتو میدی به دست بچه ی ۵ ساله بجای اینکار پسرتو ببر کلاس های مختلف تا دوست پیدا کنه

ولی در اینده اون دوستا جای خواهر وبرادر نمیگیره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

نترس روحیش هیچی نمیشه 

شما حامیش باشی کافی 

همسرت راضی نباشه فایده نداره

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍