2777
2789

۱۱ روز واسم فرصت مونده خوب خوندم قبلا ولی جمعبندی نکردم،

به شدت زندگیم سخت شده و فشار رومه دلم خیلی پره😔چیز تاپیم نمیخوام فقط میخوام هوشبری قبول شم برم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

گلم اگه امام حسین ع هم بود میگفت امسالو بشین بخون 

و سال بعد بیا مراسمم که به هدفت رسیده باشی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روضه واجب نیست میشستی بیشتر میخوندیحالا قبول نشدی فدای سرت ایشالله سال بعد...

من سال سوممه میگم خوندم،

صرفا الان عزادار نامزدمم، حال باز کردن‌کتابم ندارم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

من سال سوممه میگم خوندم،صرفا الان عزادار نامزدمم، حال باز کردن‌کتابم ندارم

سال دهم باشه اشکالی نداره ببین خوندن داریم تا خوندن

اگه درست و با دقت خونده باشی قبول میشی و دانشگاه و رشته ای که دوست داری میری اینجوری نباشه هیچی نمیشه 

بعد چرا عزادار هستی فوت کردن؟؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

سال دهم باشه اشکالی نداره ببین خوندن داریم تا خوندناگه درست و با دقت خونده باشی قبول میشی و دانشگاه ...

شهید شدن.

من سال قبلم برادرمو هفته قبل کنکور از دست دادم و گرنه مشکل خوندن من نبود عزیزم🖤

شهید شدن.من سال قبلم برادرمو هفته قبل کنکور از دست دادم و گرنه مشکل خوندن من نبود عزیزم🖤

ای وای خدابیامرزه عزیزم🖤

حق داری خیلی شرایط سختی داری 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

شهید شدن.من سال قبلم برادرمو هفته قبل کنکور از دست دادم و گرنه مشکل خوندن من نبود عزیزم🖤

همون شخصی که قرار بود باهاش ازدواج کنی هی ازش تاپیک میزدی؟ شهید شدن؟؟؟؟

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚