2777
2789
عنوان

دخترا قبل از ازدواج این‌کارارو بکنید 🙏🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 79 پست
نه کی گفته آدم قرار نیست معذرت میخوام معذرت میخوام شبیه بازیگر فیلم های مستهجن باشه بازم ببخشید ولی ...

ماخونوادگی خپلیم خب واقعا در حد ۷ کیلو کم میکنیم بیشتر از اون نه خب من چقدر خودمو عذاب بدم تا خوب بمونه بدنم؟

حالا خودت از این قیافه عنتر چادری ها هستی.اندامت هم مطمئنم یک ریقو پشت چادر.شاید هم کوتوله

چون توی یه سایت بدون *** شکنم دلیل نمیشه چادری باشم...

وای از حرف زدنت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش اندام بودن مهمه که دلایل زیادی داره یکی رضایت همسر همون طور که اقا باید رو فرم باشه یکی دیگه هم ...

خیلی از اقایون هستن که میگن ما دوست نداریم بدن زنمون کات دار و باشگاهی باشه 

یا یه سریا میگن که شکم دوست دارن 

یه سریا کلا اسکینی پسندن

اتفاقا درصد کمی از اقایون تابپسون دخترای ورزشکاره معمولا ظریف و نحیف دوست دارن.....

حالا خودت از این قیافه عنتر چادری ها هستی.اندامت هم مطمئنم یک ریقو پشت چادر.شاید هم کوتوله

اینجا حرف از چادر زده شده بود؟ 

یاد بگیر قیمه رو نریزی تو‌ ماستا افرین

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ماخونوادگی خپلیم خب واقعا در حد ۷ کیلو کم میکنیم بیشتر از اون نه خب من چقدر خودمو عذاب بدم تا خوب بم ...

برا سلامتیت لاغر کن🫠

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بنظر من ی سری کارا در وهله اول باید برا خودمون باشه 

و ی سری کارا برا زندگی مشترکمون و پارتنرمون 

تناسب اندام و اینا اول برا سلامتی خودمونه ...

چرا با دوست مجرد باید رابطه رو کم کرد؟ اصلا منطقی نیس

چون دوست مجرد وقتش آزادتره و یه زن متاهل وقتش کمتر و وقتی اون دوست مجرد از متاهل درخواست کافه رفتن و بیرون رفتن داره، متاهل وقت نداره بره و نتیجه‌اشم کاملا مشخصه و مطمئنم شما اونقدر باهوش هستی بفهمی تهش چه فاجعه‌ایه ❤️

این فقط ساده ترین و پیش پا افتاده ترین مثالش بود.

ماخونوادگی خپلیم خب واقعا در حد ۷ کیلو کم میکنیم بیشتر از اون نه خب من چقدر خودمو عذاب بدم تا خوب بم ...

عزیزم لازم نیست خودت اذیت کنی که من میگم صرفا واسه خودت هفته ای دو سه بار باشگاه برو غذا هم در حد نیاز  و سالم بخور قرار نیست که خودمون بکشیم

دید زیبا به زندگی:)

برای اینکه بعضی چاقیا مریضین هورمونا بهم ریختگی داره اینو دیگه باشگاه تا حدودی درست بشو هس

بله گاهی اوقات باشگاه درستش میکنه، خود من دیابت داشتم اما الان سالمم. رو هوا حرف نمیزنم تجربه‌است...