2777
2789
عنوان

دخترا قبل از ازدواج این‌کارارو بکنید 🙏🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 79 پست
با احترام بعضیاشو قبول ندارم. خب من از مسایل جنسی نگفتم بهشون. بعداً که به مشکل برخوردم گفتن چرا قبل ...

دلیلی نداره از رخت خابتون پیش اشنا ها حتی مادر صحبت کنید مکشل دارید میرین سک.س تراپی یا هر دکتر دیگه ای!

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا😭😭😭😭😭😭😭😭بحث لاغری و سلامتی نیست چیزی به اسم ژنتیک شنیدید؟

ن فقط شما شنیدین ما از پشت کوه اومدیم! 

لازم ب ذکره که 

اگه رژیم  و اصولی و خوب داشته باشی میتونی لاغر کنی ب ژنتیک و اینام نیست

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

دختر تو فقط هفده سالته

به جای نصیحت و شوهر شوهر کردن برو به فکر اینده ت باش و وقتت را  اینجا نگذرون

تو چه تجربه ای داری اخه ؟؟؟ دیپلمت رو گرفتی؟ 

واقعا چی میشه گفت🫠

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
دختر تو فقط هفده سالتهبه جای نصیحت و شوهر شوهر کردن برو به فکر اینده ت باش و وقتت را اینجا نگذرونتو ...

با بعضی حرفاش موافق نبودم 

ولی بقیش مشکلی نداشت که 

حرفای کلی زده بود

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بله گاهی اوقات باشگاه درستش میکنه، خود من دیابت داشتم اما الان سالمم. رو هوا حرف نمیزنم تجربه‌است...

ببین مادر منم دیابت داره قرص دیابت ادمو لاغر میکنه من خودمو همسابمون پلی کیستیکیم خواهرم پرولاکتینش بالاس وزن سه تاییمونم بالاس من پباده روی میرم اون همسایمونم پیاده روی میره خودش خواهرم ورزش ایروبیک نهایت تلاشمونم بکنیم همینیم بخاطر هورمونا

ببین مادر منم دیابت داره قرص دیابت ادمو لاغر میکنه من خودمو همسابمون پلی کیستیکیم خواهرم پرولاکتینش ...

خب نهایتش اگه موفق نشدی به‌جای باشگاه برو یه سر مطب دکتر عزیزم.

ن فقط شما شنیدین ما از پشت کوه اومدیم! لازم ب ذکره که اگه رژیم و اصولی و خوب داشته باشی میتونی لاغر ...

من خودم پلی کیستیکم فامیلهامونم همینطور ارثیه خو چیکار کنم ۱۲ کیلو وزنم پایین نمیاد🤣🤣🤣

باشگاه بریم تا بدن خوبی برای همسرمون داشته باشیم؟؟؟؟😐چه جالب شماها برای بدن خوب برای شوهرتون باشگاه میرید؟؟من فکر میکردم ورزش و باشگاه برای سلامتیه و بدن سالم😐

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

خب نهایتش اگه موفق نشدی به‌جای باشگاه برو یه سر مطب دکتر عزیزم.

سر واکسنه اینجوری شدم گلم سه ماه دکتر میرم یه ماه کیست ندارم دکتر گفت زیاد داروی هورمونی بخوری کیست سینه میزنی بیش از این نمیتونم داروی هورمونی بدم