2777
2789
عنوان

چیکارکنم🥲💔

291 بازدید | 25 پست

کارنامه ها اومده بعضی از نمراتش اومده 

وقتی دیدمشون خیلی شوکه شدم:) توقع نداشتم اینقد پایین🥲💔

کاش بمیرم اصلا، کاش حدقل نمیخوندم میگفتم نخوندم این شده، منی که شب تا صبح بیدار بودم و این شد نتجه اش:) 🫠💔

ایندم نابود شد.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر می‌کنی آینده ات نابود شده؟

یعنی آینده ات در گرو چندتا عدده فقط؟

گلم به تعداد موهای سرت راه برای موفق شدن هست، بعدا افسوس می‌خوری که چرا تموم عمر و جوونیم با استرس نمره و... گذشت و هیچ لذتی ازش نبردم. مطمئن باش آینده اونی که همه نمراتش بالاست هم تضمین نشده چون اصلا ربطی نداره.

من نخوندم و گفتم نخونده این شده الانم کاش برم زیر تریلی کاش میخوندم

من درس دارم اگه منو اینجا دیدین فحش ازاد. من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

من دخترمم واقعا تلاشش خوبه برای یک درس های ممسخره انداختنش کلاس ۱۲ هست و ب گفته خودش اصلا انتظار چنی ...

🫠خیلی سخت بودن نهایی من خودم از19./20 کمتر نمیشدم درسامو، نمیدونم چرا اینجوریه این نهایی ها:) 

چرا فکر می‌کنی آینده ات نابود شده؟یعنی آینده ات در گرو چندتا عدده فقط؟گلم به تعداد موهای سرت راه برا ...

میدونم ولی تو لین دوره زمونه تنها راه رسیدن به یه شغل که واسه خانوم امن وخوب باشه همین درسه12 سال بهترین نمراتو داشتم🫠😭

🫠خیلی سخت بودن نهایی من خودم از19./20 کمتر نمیشدم درسامو، نمیدونم چرا اینجوریه این نهایی ها:)

چون واقعا با عدالت تصحیح نشود شمام حتما اعتراض بزن وقتی نمراتت خوب بوده حالا کسی نخونده باشه میگی نخونده وقتی خوندی پایین زدن باید اعتراض بزنی 

ممن خوندمو این شدم😂🚶‍♀️

چی شدی

من درس دارم اگه منو اینجا دیدین فحش ازاد. من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»