شوهرم خیلی ادم بد دهنیه زود جوش پرخاشگر با برادرش ی کار شراکتی را انداختن تمام مشکلات ما همینه همیشه جونشو برای برادرش میده ولی برای زنش ن هر کار برادرش بگه انجام میده از این ادمهایی ک ب زن بها نمیده میگه غرورم خرد میشه مرد نیستم اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم عصبی میشه داد میزنه کمباین دارن درامد خوبی داره ولی هر چی پول در میاره میریزه تو حساب برادر شوهرم من پول بخوام باید ب برادر شوهرم زنگ بزنم برام بفرسته خسته شدم دیگه
بچه دارید؟ به نظرم فکر بچهدار شدن رو نکنید چون مردی که الویتش خانوادهی اصلی خودش نباشه، با پهن گاو و گوسفند تفاوتی نداره. اگه صریح صحبت کردم معذرت میخوام ولی حقیقت اینطوریه!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوره داره، تا سرش کلاه نذاره ازش جدا نمیشه تو ماهانه ازش خرجی بگیر
هر وقت از شوهزم درخواست پول میکنم میگه ندارم چون همه پول میفرسته واسه برادرش ک نظارت کنه من با برادرش صحبت کردم گفت ماهیانه ی مبلغی بهت میدم ک خیلی کمه ماهی پنج ملیون هزینه خرید گوشت دوا درمون هم هر وقت لازم داشتید جدا ب شوهرت میدم گفت میخوادما رو کپترل کنه ک خرج نکیم
توی قبل ازدواج این اخلاق نداشت> یا داشت شما جدیش نگرفتی؟
نداشت خرج میکرد برام الان میگه ولخرجی تو درکم نمیکنی میگه قسط داریم قرض داریم ولی ب من میگه تو صرفه جویی کن خرج نکن ب خدافقط خرج خونه میخوام ازش ن لباس ن لوازم ارایشی