2777
2789
عنوان

جا داره یادی بکنیم از تاپیکه حلیمو با نمک میخورید یا شکر

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 54 پست

حالا فکر کن من اصلا حلیم نمیخورم بعد به اینا که دعوا میکردن گیس همو سر شکر یا نمک میکشیدن میخندیدم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگووووووو؟؟ باور نمیکنم. گرفتیمون؟

بزن گوگل عکسش میاد 

بزن قیمه رو حلیم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

زدم قیمه تو ماست هم اومد 😂واسه همین میگم نکنه همون جریان باشه

خخخخخ ن بابا  کدوم شهری مگه ندیدی  من مشهد وتهران جفتش زندگی کردم اگه قیمه نریزن روش همه ناراحت میشن قیمه اش کو 🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خخخخخ ن بابا کدوم شهری مگه ندیدی من مشهد وتهران جفتش زندگی کردم اگه قیمه نریزن روش همه ناراحت میشن ...

اولین باره میشنوم. گفتم شاید شوخی میکنی یا مثل قیمه هارو نریز تو ماست یه ضرب‌المثل شده. خب دیگه حتما میشه و خوشمزه هست🙂

مگه رو غذا ها دیگه نمک میزنیم شور میشه خواهرم ؟ 😅

ما خودمون حلیم رو با شکر و یا شیره میخوریم ولی داخلش نمک هم میریزیم . نمک به اندازه کافی تو حلیم ریخته میشه دیگه . چرا باید دوباره روش نمک پاشیده شه . 

به نظرم نباید بگن حلیم با شکر یا با نمک ،باید بگن حلیم با شکر یا بدون شکر .