2777
2789
عنوان

خیلی منو مسخره میکرد

146 بازدید | 9 پست

بچه ام زود دنیا اومد ۳۱ هفتگی 

از بخش های ویژه اومد بخش 

یه اتاق واسه مادرا بود که می رفتن بخش ساعت شیر دهی به بچه هاشون شیر می دادن مراقبت می کردن و ...

منم یه هفته موندم 

پیش بچه من یه نفر دیگه بود 

من تا حالا بچه ندیدم مراقبت کنم ازش 

اونم بچه کم وزن 

خییلی سخت بود برام 

اون مادری که پیش من بود  منو سوژه کرد بود

به همه طریقه ی مراقبت از بچه امو  تعریف می کرد مسخره ام میکرد  حتی چند تا الکی از خودش می گفت 

اصلا آدم عجیب غریبی بود  ‌هی زنگ می زد سر شوهرش غور می زد    خودش انقد به بچه اش شیر داد بود هر دقیقه بالا می یوورد 

خلاصه آبروی منو تو اتاق مادران می برد 

اونجا بدرک  تو بخش یه آشنامون پرستار بود  حدس می زنم به اونم چیزی بگه آبرومون ببره 

حتی اونجا با یه خانوم دوست شد بودم خییلی خوب بود با من سرد شد  حس می کنم به اونم گفت بود بچه اشو بزور نگه داشت  داره می کشه   

در حالی که من بلد نبودم ...پشت سرم می گفت گیج و اینا  

شما جای من بودید چیکار می کردید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشون یه زن عوضی هستن اصلا بهش اهمیت نده فقط تمرکزت رو بچت باشه نتیجه کارشو خواهد دید

نه مرخص شد پسرم   ولی عجیب بود برام    

واقعا نمی دونم چرا منو سوژه قرار بود   هی پشت من می گفت گیج  حتی چند تا حرف از خودش در می یوورد 

انقد پشت شوهرش حرف می زد  آبروش می برد 

نه دیگه پسرم مرخص شد ولی هی می گم چرا جوابشو ندادم حداقل می تونستم اینستاشو داشت باشم یا یه جوری ...

معلومه حالت خوب نیست و تحت فشاری 

این فکرهای الکی رو رها کن 

بچسب به بزرگ کردن پسرت

دیگه اون به همسرش رحم نمی‌کرد شما جای خود داری

اتفاقا الان میگم  این حرفو می زدم بهش  والا من شوهرشو دیدم  یه آدم بدبختی بود  بلند گو برداشت بود  به همه میگفت شوهرم فلان مادر شوهرم فلان ...  ببخیال  خدا جوابشو میده