بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اره با شمشیر میزنن تو سر خودشون سر لباس صورت پر از خون میشه
چه دیونه هایی 😒
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️ شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همهی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
قدیما یادمه قمه میزدن خداروشکر چند ساله دیگه اینکارو نمیکنن خیلی رسم بدیه که چی آخه بعدم من یادمه بچه بود حالم بد میشد میترسیدم چه کاریه بچه ها وحشت میکنن