در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️ شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همهی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین
اره با شمشیر میزنن تو سر خودشون سر لباس صورت پر از خون میشه
این ک ور افتاد ، دیگه نمیکنن که
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...