2777
2789

خانوما امروز یه قضیه ای پیش اومد که فهمیدم اونقدر ک برای من مهمه کنار شوهرم باشم برای اون مهم نیست🥺

حس بدی دارم انگار غرورم جریحه دار شده😔

من گفتم می خوام پیش تو باشم بغل تو خوابم می بره

اما اون بی توجه به حرفم خوابید(نگفت خب لااقل اسنپ بگیر بیا پیشم)

می خوام از الان ب بعد فقط به خودم فکرکنم و کاری کنم اون دنبال من باشه نه من دنبال اون...

کمکم کنین هرچی بلدین بگین دیگ نمی خوام غرورم خورد شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا اینجورن متأسفانه 

همسر سابق منم از بس من بهش نزدیک میشدم آزارم می داد ‌و آنقدر دوری کرد تا یه روز هم گفت نمی خوامت و... غرورتو حفظ کن کلاس بذار ، باشگاه برو ، به خودت برس ، کلاس ساز برو

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

پیش هم نیستین؟؟ چی گفت در جواب؟؟

نه دیشبو استثنا پیش هم نبودیم

اما صبح زود که می خواست بره خونه می تونست بیاد دنبالم باهم بریم اما مثل اینکه براش مهم نبود...

بهم گفت من خسته ام می خوام بخوابم تو دنبال دعوا درست کردنی🙃

نه دیشبو استثنا پیش هم نبودیماما صبح زود که می خواست بره خونه می تونست بیاد دنبالم باهم بریم اما مثل ...

چه دعوایی؟ الان بحثتون شده؟ آخه بهش گفتی دوست دارم بغلت کنم 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

مردا اینجورن متأسفانه همسر سابق منم از بس من بهش نزدیک میشدم آزارم می داد ‌و آنقدر دوری کرد تا یه رو ...

آره واقعا تلنگر خوبی بود.‌.

همین کارو باید بکنم

واقعا مردا آش دهن سوزی نیستن

آره واقعا تلنگر خوبی بود.‌.همین کارو باید بکنمواقعا مردا آش دهن سوزی نیستن

خیلییییییییی به خودت اهمیت بده ینی اینجوری بهت بگم که الویت خودت باشه

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

چه دعوایی؟ الان بحثتون شده؟ آخه بهش گفتی دوست دارم بغلت کنم

نه بابا دعوا ک نشد

فقط گفتم من دیشب خوب نتونستم بخوابم هر چند دقیقه از خواب بیدار می شدم گوشیو چک می کردم که ببینم کارت تموم شده بیای دنبالم باهم بریم خونه 

گفتم من دوست دارم تو بغلت بخوابم

اما اون گفت فکر کردم خوابی نخواستم بیدارت کنم و گفت خسته ام و خوابید براش مهم نبود بگه خب الان اسنپ بگیر بیا باهم بخوابیم

نه بابا دعوا ک نشدفقط گفتم من دیشب خوب نتونستم بخوابم هر چند دقیقه از خواب بیدار می شدم گوشیو چک می ...

آخی عزیزم 🥲😅

خب بهش بگو که از رفتارش ناراحت شدی 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅