2777
2789

پارسال با کسی عقد کردم که بهم قول خوشبختی داده بود. بیچاره پدرم برای مراسم عقد کلی پول میوه و شیرینی و ناهار داد و فکرشم نمیکرد که دخترش بدبخت شه.

پریروز نامزدم برای اولین بار کتکم زد اونم تو خونه مادرم. الان از چند جا کبود شدم چون بهم گفت

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

چون بهم گفت هیشکی تورو نمی‌گرفت من گرفتم. منم گفتم وقتی فرستادمت سینه قبرستان و خودم زود شوهر کردم میفهمی میگرفت یا نمیگرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بهم گفت هیشکی تورو نمی‌گرفت من گرفتم. منم گفتم وقتی فرستادمت سینه قبرستان و خودم زود شوهر کردم م ...

میخوای بکشیش مگه؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چون بهم گفت هیشکی تورو نمی‌گرفت من گرفتم. منم گفتم وقتی فرستادمت سینه قبرستان و خودم زود شوهر کردم م ...

دیگه الان که موقع عشقبازیه کتک میخوری وای بحال بعد ازدواج. عقلانی تصمیم بگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

دلم برای مادرم میسوزه که برای پاگشا و شب یلدا و هزارتا مراسم دیگه مربوط به ازدواج من، زحمت کشید و صدبار نامزدم رو مهمونی دعوت کرد. اونم بخوره و زبونش دراز بشه و به خودم و خانوادم فحش بده

بیچاره خانوادم که با این همه زحمت آخرش کارم داره به جدایی میرسه

بقیه کجا زودن ک جلوشو نگرفتنچرا زد

بقیه همونجا بودن ولی در طول آشنایی هیچ رفتار بدی ازش ندیدن. اولین بار ۸ ماه بعد از عقد خودشو نشون داد 

چ دلیل داره از تو عقد هم  خودت هم شوهرت اینقدر زشت صحبت میکنید. کم بی تقصیر نیسنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من ازدواج کردمکل هزینه ی ازدواجم رو پدرم دادولی طلاق گرفتم

عزیزم😢من بازم خداروشکر  جشن عقد تالاری نگرفتیم فقط در حد محضر ولی همونم به قدر کافی هزینه و زحمت داشت که ما دادیم

شما چند سالته؟

دلم برای مادرم میسوزه که برای پاگشا و شب یلدا و هزارتا مراسم دیگه مربوط به ازدواج من، زحمت کشید و صد ...

جلوی ضررو ازهرکجا بگیری منفعت 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...