2777
2789

جاریم و برادرشوهرم با هم دوست بودن بعد ازدواج کردن الان ۱۳ساله گذشته و سه بچه دارن..

با حرف جاریم به وضعیت خودم فکر کردم اینکه سنتی و زوری شوهر دادنم تو سیزده سالگی اینکه من نمیتونم یروزی این حرفو بزنم نمیتونم این حس رضایت رو داشته باشم 

نتونستم عشق واقعی رو تجربه کنم ...

شاید منو شوهرم تو موقعیت دیگه همو دیده بودیم و آشنا شده بودیم الان لیلی و مجنون بودیم 

اما اون ازدواج زوری و سراسر لج و قهر و اختلاف نگذاشت بفهمم حس واقعیم بهش چیه،  و من تا آخر عمر نخواهم فهمید عشق چجوریاست و عاشق بودن و عاشقی کردن چه حسی داره🥲🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کسی که اینقدر شوهرشو دوس داره حداقل به خاطر حسادت اطرافیان هم ک شده اینجور نمیگه 

مطمعنم یه جای کار مشکل داره 

و اینکه میخاسته ببینه تو نظرت راجع به همسرت چیه؟؟؟

نمونش خود من اللن مجازیه میگم که اگه به عقب برگردم بازم شوهرمو  انتخاب میکنم ولی این حرفو هیچوقت هیچوقت جلوی هیچکس نزدم اصلا 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

چرا جاری با جاری نمیسازه؟

الان چه ربطی داشت به نساختن خاله زنک

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

همه چی به ادم بستگی داره 

خیلی در سخت ترین شرایط جوری زندگی میکنن که کسی متوجه مشکلشون نشه 

دیدتو نسبت به زندگیت عوض کن 

تو میتونی سروع کننده ی یه عشق باشی 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

از نو شروع کن با شوهرت 

بهش محبت کن بهش عشق بده براش لباس های قشنگ بپوش دوتایی سینما کافه برین . با عشق اشپزی کن براش کیو بپز 

گل بخر براش اونم یاد بگیره 

بهش یاد بده باهات جطور رفتار کنه 

تو خونه اقایی من صداش کن 

میشه اگر شوهرتم بخواد میتونید از نو شروع کنید و طعم عشق بچشید